Від такого “тортика” не залишиться ні шматочка. Ефектний салат на святковий стіл у формі торта за 15 хвилин

Рецепт смачного та надзвичайно легкого у приготуванні салату для святкового столу. Покрокове складання шарів салату та поради щодо його оформлення.

Цей смачний та зовсім простий у приготуванні салат чудово підходить до святкового столу. Його готування займає лише 15 хвилин, а ніжний смак полюблять всі. Що ж нам потрібно для створення цієї смакоти.

Інгредієнти

  • Копчена куряча груднина – 1 шт. (0.5 кг).
  • Яйця – 4 шт.
  • Твердий сир – 120 г.
  • Помідори – 4-5 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.
Ефектний салат на святковий стіл
Ефектний салат на святковий стіл

Приготування

  1. Курячу грудину нарізаємо маленькими кубиками та перекладаємо у плоску тарілку. Рівномірно розподіляємо курку у перший шар та поливаємо її майонезом.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю. Змащуємо її майонезом.
  3. Тепер приготуємо яйця. Варимо їх на твердо та коли вони охолонуть, відділяємо білок від жовтка. Жовток тремо на грубій терці та посипаємо ним шар з цибульки, рівномірно розподіляючи над попереднім шаром. Поливаємо майонезом.
  4. Готуємо помідори: розполовинюємо їх та витягаємо м’яку частину з насінням. Тверді кусочки також нарізаємо на невеликі кубики. Формуємо шар з помідорів, розподіляємо та поливаємо майонезом.
  5. Твердий сир тремо на дрібній терці та викладаємо на верх нашого салату. Він має мати вигляд півкулі. Сир поливаємо майонезом і ложкою загладжуємо всю поверхню.
  6. На грубій терці тремо білок, який залишився у нас раніше. Ним ми посипаємо салат також по всій поверхні та вирівнюємо ножем чи ложкою.
  7. Прикрашаємо зеленню, такою як петрушка, кріп чи базилік. Також зверху можна покласти декілька чорних оливок за бажанням

Цей смачний салат є не тільки простим у приготуванні, але й приємно здивує ваших гостей на будь-якому святі. Ви можете удосконалити його шарами, які вам до вподоби. Готуйте та насолоджуйтеся цим чудовим салатом разом з вашими гостями.

Популярне

Схожі статті

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".

Де зараз Дмитро Ступка: нащадок легендарного Богдана любить батьківщину здалека та показує свою нову кохану

Останнім часом в українському суспільстві відчутною є нестача толерантності до тих українських чоловіків, хто обрав іншу країну для життя. У цьому контексті однією з цікавих фігур став Дмитро Ступка.

Ектор Хіменес-Браво з “МастерШеф” показав фото з найріднішою людиною: жінка виявилась дуже схожою на нього

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився зворушливим фото з найріднішою для себе людиною. Шанувальники відзначили схожість кулінара з мамою.