Вечеря, яку приготує кожен. Швидко, просто і дуже смачно! Всі ситі, і я не втомилась: страва в духовці

Приготувати смачну вечерю стало доволі просто. Всі інгредієнти складаються в рукав та відправляються в духовку. Залишилося лише дочекатися, поки кухнею попливуть приємні аромати.

Вам знадобиться:

  • 500 г м’яса;
  • 700 г картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 1 морквина;
  • 1 солодкий перець;
  • 60 мл олії;
  • 2 ч.лож. приправи до м’яса;
  • 3 зубці часнику;
  • сіль до свого смаку.
Ситна вечеря в рукаві

Обчищені бульби картоплі наріжте величенькими кубиками. Перекладіть шматочки в рукав для запікання, міцно зав’язавши один бік. Цибулю теж перетворіть на кубики. Особливо дрібнити не потрібно – нехай будуть великими. Відправте до рукава.

Ситна вечеря в рукаві

Морквину почистьте й наріжте тонкими півкільцями. Велику болгарську перчину, бажано червоного кольору, щоб було красивіше, розріжте навпіл, видаліть насіння, наріжте на часточки, а потім ще й впоперек, щоб теж вийшли кубики. Моркву і перець всипте в рукав.

Ситна вечеря в рукаві

М’ясо можете брати будь-яке – свинину, яловичину, курятину тощо. Наріжте шматочок на величенькі кубики. Це буде останній шар у рукаві. Залишилося приготувати заправку. Олію вилийте в мисочку, додайте приправу до м’яса, сіль, вичавлений часник. Перемішайте інгредієнти та залийте зверху м’яса.

Ситна вечеря в рукаві

Зав’яжіть другий кінець пакета. Потрусіть, щоб заправка рівномірно розподілилася по всім продуктам. Перекладіть у духовку, розігріту до 180 градусів. Випікайте 60 хвилин. Дістаньте з духової шафи. Пакет розріжте, а страву перекладіть на тарілки, присипавши будь-якою подрібненою зеленню.

Тепер можна кликати до столу рідню. Ароматна вечеря з рукава сподобається всім без виключення. Витратите 15 хвилин часу, зачекаєте годину, допоки м’ясо з овочами запікатиметься, і все – основна страва й гарнір на одній тарілці.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.