Їмо її просто ложкою! Дуже смачна намазка на хліб: ходові бутерброди з нею готую на усі свята собі і гостям

Така намазка на хліб стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Вона дуже швидко готується з простих продуктів, а смак виходить відмінним.

Бутерброди з намазкою можна подати на святковий стіл, приготувати їх, коли несподівано прийшли гості, або ж готувати, як доповнення до перших страв. Намазка готується дуже легко з найпростіших інгредієнтів, а на смак вона виходить ніжною і пікантною.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • крабові палички – 250 г;
  • сир твердий (або плавлений сирок) – 100 г;
  • часник – 2 зубчика;
  • майонез, чорний перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Відварені і охолоджені яйця натираємо на дрібній терці і перекладаємо у салатник. На дрібній терці натираємо твердий сир. Також можна взяти плавлений сирок, з ним намазка буде ніжнішою. Для того, щоб плавлений сирок краще натирався на тертці, покладіть його на 20 хвилин в морозилку.

Натертий сир перекладаємо до яєць. Крабові палички натираємо на крупній терці. Важливо обирати смачні і якісні крабові палички, адже саме вони формують  смак всієї страви.

Рецепт бюджетної, але дуже смачної намазки на хліб з крабовими паличками
Рецепт бюджетної, але дуже смачної намазки на хліб з крабовими паличками

Натерті крабові палички перекладаємо до інших інгредієнтів. Часник пропускаємо через прес. За бажанням, можна додати дрібну нарізану зелень. Додаємо до підготовлених інгредієнтів чорний, молотий перець і щедро заправляємо майонезом. Найсмачніше буде, якщо використати домашній майонез, та якщо ви берете магазинний, використовуйте майонез з високою жирністю.

Рецепт бюджетної, але дуже смачної намазки на хліб з крабовими паличками
Рецепт бюджетної, але дуже смачної намазки на хліб з крабовими паличками

Готову намазку можна намащувати на м’який багет, або підсмажені тости. Також буде смачно, що зверху на бутерброд з намазкою додати свіжий огірок.

Варто відзначити, що готова намазка може зберігатися у холодильнику кілька днів. Ви можете приготувати її завчасно, а бутерброди робити вже перед самим застіллям.

Готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.