Торт-снікерс за хвилини без борошна та желатину: готується просто та легко. Навіть духовка не потрібна

Цей класний тортик навіть не потребує духовки. Впевнені, що з ним легко впорається навіть новачок або дитина, а от здивувати їдоків вам однозначно вдасться.

Торти такого типу зазвичай називають тортами-снікерсами. Замість духовки вам знадобиться холодильник, а замість форми для випікання потрібна буде роз’ємна форма для збирання торта, дно якої застеліть пергаментом, а стінки обкладіть плівкою. Діаметр форми 18 см. Вага готового торту 1,3 кг

Продукти для крему

  • Згущене варене молоко 1 банка
  • Вершковий крем-сир 450 г або сметана високої жирності
  • Арахіс смажений подрібнений на шматочки середнього розміру  150 г

Продукти для глазурі

  • Шоколад  80-100 г (1 плитка)
  • Рослинна олія 1 столова ложка
  • Арахіс смажений 50 г

Для прошарку

  • Пряники шоколадні 400 г
  • Кава заварна або розчинна 200 мл

Приготування

Торт-снікерс
Торт-снікерс без борошна та желатину
  1. Приготуйте спочатку крем. Для цього з банки варене згущене молоко перекладіть у зручний для збивання посуд. До нього додайте вершковий крем-сир або сметану. За допомогою міксера на середніх обертах все добре перемішайте. Тепер покладіть туди подрібнений смажений арахіс і ложкою або лопаткою ретельно перемішайте.
  2. Тепер шоколадні пряники поріжте такими шматками, щоб у вас було 4 шари, які розташуються по площі форми.
  3. Після того можна починати збирати торт. Робити це просто. Спочатку викладіть першим шаром один до одного впритул на дно форми порізані пряники, але кожен такий шматок перед тим як викладати, вмокайте у кавовий розчин. Наступним шаром покладіть 1/4 частку крему. Таким чином викладіть наступні шари. Останнім шаром повинен бути крем.
  4. Далі приготуйте глазур: у посуд для мікрохвильової печі поламайте шоколад, додайте олію та розтопіть шоколад у мікрохвильовці. Після того всипте туди половинки арахісу, добре перемішайте та залийте глазур’ю торт. Відправте торт у холодильник як мінімум на 6 годин.

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.