Смачніших не буває. Закарпатські гарячі чебуреки з м’ясною начинкою: дуже соковиті і буквально тануть у роті

Чебуреки за цим рецептом виходять хрусткими ззовні та з м'якою начинкою всередині. Тісто дуже тоненьке, а м'яса багато. Тому припаде до вподоби всім домашнім.

Вам знадобиться:

  • 620 г борошна;
  • 350 мл води;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. лож. олії;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 2 ст.лож. горілки.
  • Для начинки:
  • 600 г свинячого фаршу;
  • 2 цибулини;
  • сіль, перець до смаку;
  • 1 скл. води.
Смачні чебуреки по-закарпатськи

Перед початком роботи борошно обов’язково просійте. Змішайте в сотейнику воду, олію, сіль і поставте на вогонь, щоб закипіло. У миску викладіть 5 ст.лож. борошна. Залийте окропом і розмішайте.

Смачні чебуреки по-закарпатськи

Яйце розколотіть виделкою і вилийте в запарене борошно. Тільки дочекайтеся, щоб воно трішки прохолонуло. Влийте горілку. Все ретельно перемішайте. Починайте поступово додавати решту борошна, замішуючи тісто спочатку ложкою, а потім руками. Місіть, допоки не почне відставати від рук. Ковбик загорніть у харчову плівку й залиште на столі на 1-2 години, щоб настоялося.

Смачні чебуреки по-закарпатськи

Фарш не обов’язково брати свинячий. Можете використовувати яловичий чи суміш обох. Цибулю подрібніть у блендері або пропустіть крізь м’ясорубку. Додайте її до фаршу. Притрусіть чорним меленим перцем, посоліть. Перемішайте руками. Долийте трішки води, щоб начинка біла соковитою.

Смачні чебуреки по-закарпатськи

Тісто розділіть на 12 однакових шматочків, сформувавши з кожного кульку. Накрийте напівфабрикати поліетиленом і беріть по одному. Притрусіть килимок борошном, викладіть заготовку.

Тоненько розкачайте, на одну половину викладіть фарш, не доходячи до краю 1 см. Накрийте вільною половинкою і защипніть краї. Якщо вони не рівні, підріжте. Пройдіться виделкою по краях, щоб зробити гарний візерунок.

Пательню розігрійте на вогні з олією. Коли закипить, викладайте по два чебуреки. Вони мають плавати в жиру. Смажте на середньому вогні, допоки не з’явиться золотава скоринка. Після цього переверніть і підсмажте до готовності з іншого боку.

Викладіть готові чебуреки на паперовий рушник, щоб зійшла зайва олія. Продовжуйте смажити вироби.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.