Коли лінь варити овочі і яйця: цей смачнющий святковий салат можна приготувати за 5 хвилин. Роблю регулярно

Майже всі святкові салати готуються на основі варених овочів чи заздалегідь приготованого м'яса. Для тих, у кого немає часу на такі рецепти, ми приготували варіант смачного та "лінивого" салату.

У шаленому темпі сучасного життя часом трапляється так, що не вистачає часу на важливі речі. Саме тому господарі та господині сьогодні всіма силами намагаються оптимізувати процеси, що стосуються приготування страв на святковий стіл. Якщо у вас немає часу на довгі готування складних салатів, спробуйте зробити цю просту та апетитну закуску.

Як просто та дуже швидко приготувати святковий салат до новорічного столу
Як просто та дуже швидко приготувати святковий салат до новорічного столу

Інгредієнти:

  • Червона консервована квасоля;
  • Сухарики з холодцем і хріном;
  • Варена ковбаса або сервелат;
  • Часник і майонез.

Спосіб приготування:

Процес приготування цього салату надзвичайно простий, адже вам не потрібно попередньо відварювати овочі або курячі яйця – достатньо просто змішати все в мисці та вигадати красиву подачу. Отже, для початку позбудьтесь від зайвої рідини у консервованій квасолі, викладіть її у миску. Додайте до квасолі сухарики. Бажано використовувати зі смаком холодцю, але ви можете обирати на власний смак.

Далі наріжте ковбасу. Тут усе залежить також від ваших смакових вподобань. Можете використовувати варену ковбасу, а можете додати у свій салат сервелат. Наріжте ковбасу соломкою та перекладіть у миску до інших продуктів. Наступним кроком потрібно приготувати соус до салату. У майонез додайте подрібнений часник і сіль, добре все перемішайте та заправте салат.

Кулінари поділились простим і дуже смачним рецептом новорічного салату без яєць
Кулінари поділились простим і дуже смачним рецептом новорічного салату без яєць

Перед подачею ви можете красиво прикрасити свій салат. Для цього використовуйте горіхи, зелень або інші варіанти. Крім того, ви можете використовувати круглу форму, аби красиво викласти готовий салат на святкову тарілку. Все залежить від вашої фантазії. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.