Гора смачних рогаликів за 20 хвилин з пачки кисломолочного сиру. Довго не черствіють і пахнуть на весь дім

Прості у приготуванні рогалики з кисломолочного сиру виходять настільки апетитними, що ніхто не зможе втриматись і не спробувати бодай шматочок. Хутчіше записуйте рецепт!

Якщо вам здається, що для приготування смачних рогаликів потрібно бути професійним кухарем, ви помиляєтесь. Насправді такий десерт є настільки простим, що навіть початківець впорається з його приготуванням. Все, що вам потрібно, це декілька бюджетних інгредієнтів і бажання. Отже, берімося до справи!

Простий і швидкий рецепт смачних рогаликів із кисломолочного сиру
Простий і швидкий рецепт смачних рогаликів із кисломолочного сиру

Інгредієнти

Для тіста:

  • 200 г кислого молока;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 1 ч. ложка оцту;
  • 1 ч. ложка цукру;
  • 1 ч. ложка солі;
  • 1 пачка (7 г) сухих дріжджів;
  • Приблизно 400 г борошна;

Для начинки:

  • 200 г кислого сиру;
  • 2-3 ст. ложки цукру;
  • Ванільний цукор на смак;
  • 1 яйце (для змащування);

Спосіб приготування:

У мисці змішайте кисле молоко або кефір, розтоплене вершкове масло, яйце, оцет, цукор, сіль і сухі дріжджі. Додайте борошно поступово і замішуйте тісто. У рецепті вказана орієнтовна кількість борошна, зупиніться, коли консистенція тіста буде підходити для майбутніх рогаликів. Тісто має бути еластичним і не прилипати до рук. Накрийте тісто рушником і залиште його на 1-2 години, щоб воно підійшло. У іншій мисці змішайте кислий сир, цукор і ванільний цукор.

Розділіть тісто на невеликі кулі та розкачайте кожну у тонкий шар. Розріжте шар тіста на сектори (як піцу). На кожен трикутник викладіть невелику кількість начинки і скручуйте рогалики, починаючи від ширшого кінця. Покладіть рогалики на деко, застелене пергаментним папером, і залиште їх доходити протягом 15-20 хвилин.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть рогалики яєчним жовтком. Випікайте рогалики протягом 15-20 хвилин або до золотистого кольору. Дістаньте рогалики і дайте їм охолонути перед подачею. Прикрасьте за бажанням цукром або глазур’ю.

Як просто та швидко приготувати смачні рогалики з кисломолочного сиру
Як просто та швидко приготувати смачні рогалики з кисломолочного сиру

На сніданок або як легкий перекус ці кисломолочні рогалики будуть чудовим доповненням вашого столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.