Хвилинна смакота з кефіру: неймовірно смачні ліниві пиріжки до сніданку. Всі продукти точно є в холодильнику

Ліниві пиріжки не поступаються на смак справжнім. Натомість готуються настільки швидко, що якраз встигнете зі сніданком, допоки домашні прокинуться.

Тісто для лінивих пиріжків за консистенцією нагадує як для оладок. Хіба що трішечки густіше. Головне – нічого вимішувати не доведеться.

Вам знадобиться:

  • 200 мл кефіру;
  • 200 г борошна;
  • 1 яйце;
  • 0,5 ч.лож. соди;
  • сіль, олія.

Для начинки:

  • 3 яйця;
  • 40 г зеленої цибулі.
Ліниві пиріжки на кефірі

Якщо збираєтеся готувати ліниві пиріжки на сніданок, то яйця для начинки відваріть круто звечора. Це суттєво зекономить ваш час уранці. Яйця обчистьте від шкаралупи й покришіть на дрібні кубики. Зелену цибулю промийте під краном, обсушіть та подрібніть ножем.

Ліниві пиріжки на кефірі

Тепер приступайте до приготування тіста. В глибоку мисочку розбийте яйце і всипте сіль. Ретельно збийте вінчиком або двома виделками, складеними докупи. Влийте кефір. Він має бути не холодним, а кімнатної температури. Додайте соду. Гасити її не потрібно – з цією функцією впорається кефір.

Ліниві пиріжки на кефірі

Просійте борошно, щоб воно наситилося киснем. Починайте потроху додавати до кефіру. Перемішайте ложкою чи силіконовою лопаткою. Тісто має бути трішки густішим, ніж зазвичай готуєте на оладки. Грудочок не повинно бути.

Ліниві пиріжки на кефірі

Додайте в готове тісто подрібнені яйця з зеленню. Перемішайте. Тепер приступайте до смаження. Пательню поставте на вогонь, щоб розігрівалася. Влийте трішки олії. Викладайте ложкою наші ліниві пиріжки, залишаючи відстань, оскільки вони будуть підростати.

Смажте з кожного боку по 3-4 хвилини. Вони мають стати золотавими. За необхідності долийте ще трішки олії. Готові вироби викладайте на тарілку. Можете кликати домашніх до сніданку. Не забудьте додати сметанку.

Популярне

Схожі статті

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.