Замість сухих бутербродів гарячий сніданок за 10 хвилин: ті ж інгредієнти, але суперсмачно і ситно

Якщо набридло давитися на сніданок зробленими нашвидкуруч сухими бутербродами, приготуйте гарячі бутерброди. Страва виходить дуже смачною та соковитою.

Отримати заряд бадьорості на весь робочий день вам допоможуть гарячі бутерброди з ковбасою, сиром та яйцями. Всього 12 хвилин у духовці, й матимете, можливо, не дуже корисну, але смачну й ситну страву. Тож ніхто з домашніх не вийде з дому голодним.

Вам знадобиться:

  • 4 шматочки хліба;
  • 4 яйця;
  • 150 г ковбаси;
  • 150 г сиру;
  • 20 г вершкового масла;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,5 ч.лож. червоного перцю.
Соковиті гарячі бутерброди на сніданок

Форму для запікання змастіть розтопленим вершковим маслом. Два яйця розбийте в глибоку мисочку. Додайте дрібку солі й збийте вінчиком. Занурте два шматочки хліба для тостів у яєчну суміш і перекладіть у форму.

Соковиті гарячі бутерброди на сніданок

Викладіть поверх хліба шматочки сира й ковбаси, чергуючи їх між собою. Зверху накрийте шматочками хліба, які теж умочіть в яйця. Зверху покладіть ще сир і ковбасу. Їх краще купувати вже нарізаними тоненько, бо навряд чи зможете самотужки впоратися з подібною задачею.

Соковиті гарячі бутерброди на сніданок

Зробіть по центру круглий надріз так, щоб він не дійшов до хлібної основи. Залиште під низом ще по шматочку сиру та ковбаси нерозрізаними.

Витягніть обрізані круглячки ковбаси та сиру. Вбийте в отримані круглі отвори по яйцю. Зверху залийте рештками вершкового масла. Присоліть та посипте червоним меленим перцем.

Соковиті гарячі бутерброди на сніданок

Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку, виставивши час на 12 хвилин. Дістаньте готову страву з духової шафи й перекладіть на тарілки. Можете кликати чоловіка й дітей до столу, отримавши купу компліментів з приводу ваших кулінарних талантів.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.