Замість ковбаси консервований тунець: гарячі бутерброди, які можна взяти з собою на роботу. Чоловік обожнює

Зготувати швидкий та смачний сніданок можна й без ковбаси. Достатньо замінити цей продукт тунцем. Додавши сир та овочі, отримаєте смачні, ситні й корисні гарячі бутерброди.

Вам знадобиться:

  • 4 шматочки хліба;
  • 0,5 банки консервованого тунця;
  • 2 ч.лож. майонезу;
  • 1 ч.лож. гірчиці;
  • 1 помідор;
  • 40 г твердого сиру;
  • 20 г вершкового масла;
  • зелень.

Хліб для гарячих бутербродів можете брати будь-який – хоч білий, хоч чорний. З вказаної кількості продуктів вийде 2 порції. Масло дістаньте з холодильника завчасно, щоб трохи розм’якло й добре намащувалося.

Гарячі бутерброди з тунцем

Зелень обирайте на власний смак – цибулю, кріп, петрушку тощо. Вимийте гілочки, просушіть і дрібно наріжте, попередньо відділивши товсті стебла. Вимитий помідор наріжте кружальцями.

Гарячі бутерброди з тунцем

Консерву обирайте, щоб там був лише тунець у власному соку та сіль. Банку відкрийте, рідину злийте, а саму рибу перекладіть у мисочку. Розімніть її виделкою, щоб вийшов паштет. Додайте майонез із гірчицею та зелень. Перемішайте. За бажанням можете додати червону цибулю, нарізавши кільцями, збризнути соком лимона чи прикрасити яйцем.

Гарячі бутерброди з тунцем

На шматочок хліба щедро намастіть масу з тунця, зверху прикрасьте кружальцями помідорів. Далі викладіть тонкий шматочок сиру. Якщо у вас сир не нарізний, можете натерти його на тертушці.

Гарячі бутерброди з тунцем

Прикрийте другим шматочком хліба, який зверху намастіть тонким шаром вершкового масла. Переверніть бутерброд і теж змастіть батон маслом. Таким же чином підготуйте другий сандвіч.

Гарячі бутерброди з тунцем

Пательню поставте на невеликий вогонь. Викладіть обидва бутерброди. Обсмажте до золотавої кірочки з одного боку, потім переверніть на інший. Накрийте сковорідку кришкою, дочекавшись, допоки сир розплавиться. Зніміть гарячі бутерброди з вогню й відразу ж подавайте до столу.

Якщо немає часу возитися довго, просто підсмажте грінки, а зверху намастіть тунцевим паштетом.

Популярне

Схожі статті

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?

Розкішний пиріг до чаю, що й торта не потрібно: настільки простий набір продуктів, але дуже красиво й смачно

Такий домашній пиріг варто приготувати хоча б один раз, адже процес приготування займає мінімум часу. Ділимось найкращим рецептом, який точно вас підкорить.