Моє улюблене печиво на всі випадки життя: скоринка цукрово-корична, а серединка як пух. Його хочеться з’їсти

Незвичним печивом сьогодні ділимося у матеріалі. Готується воно напрочуд швидко, але результат — просто дивовижний. Цей аромат та смак вражає кожного, хто хоча б раз спробував таку випічку.

В цьому рецепті ми пропонуємо для начинки взяти грушу та сливи. Звісно, ви можете відступити від пропозиції й обрати будь-які ягоди, але саме поєднання вказаних у даному рецепті фруктів з корицею є ідеальним.

Оскільки готується все дуже швидко, то духовку можна ввімкнути для розігріву до температури 180° прямо перед початком приготування. Для випікання печива знадобиться деко, застелене пергаментом.

Інгредієнти

Для тіста:

  • Кисломолочний сир 9% 200 г
  • Цукор 70 г
  • Яйця 1 штука
  • Рослинна олія або розтоплене вершкове масло 60 г
  • Борошно 230 г
  • Сода 0,5 чайної ложки або 1 чайна ложка розпушувача
  • Сіль 1 щіпка
  • Ванільний цукор 1 пакет

Для начинки:

  • Будь-яка ягода або фрукти 300 г (на приклад, 1 велика груша та 5 штук слив)
  • Цукор 50 г
  • Кориця 1 чайна ложка

Приготування

П
Ароматне печиво до чаю
  1. Насамперед приготуйте тісто. Для цього у миску покладіть сир. Якщо сир не пастоподібний, то варто перебити його блендером. До нього додайте масло, цукор, ванільний цукор, сіль та яйце. Все перемішайте лопаткою. Можливо сир у вас занадто кислий, тоді всипте соду, а якщо ні, то розпушувач. Далі всипайте порціями борошно та замішуйте руками тісто. Воно повинно бути м’яким, але не липнути до рук.
  2. Накрийте тісто рушничком, а самі приготуйте начинку. Почищену від шкірки, серцевини та насіння грушу поріжте дрібними кубиками. Сливу відчистьте від кісточок та також поріжте якомога дрібно.
  3. Тепер просто вмішайте фрукти у тісто.
  4. Далі тісто набирайте чайною ложкою з гіркою та формуйте кульки. Потім кульки обваляйте у суміші цукру та кориці.
  5. Розкладайте кульки на деко на певній відстані між ними, оскільки у духовці печиво збільшиться під впливом температури.
  6. Відправляйте деко у духовку та випікайте протягом 20 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.