Салат “Новинка” з сиром та морквою: спробуєте раз і більше не захочете “Крабовий”. Рецепт, який не набридає

Салат "Новинка" підійде як на святковий стіл, так і на кожен день. Він дуже простий у приготуванні, складається з простих інгредієнтів та при цьому неймовірно смачний.

Недарма кажуть, ще все геніальне просто. Це саме про цей цей салат “Новинка”. Він складається всього з чотирьох інгредієнтів. Та вони дуже вдало між собою поєднуються і утворюють цілу гаму смаку. Салат виходить водночас ніжним та пікантним. В цьому салаті поєднується пряна морква по-корейськи, ніжний плавлений сир і пікантні крабові палички.

Необхідні інгредієнти:

  • морква по-корейськи – 150 г;
  • крабові палички – 200 г;
  • плавлений сирок – 1 шт;
  • яйця – 2 шт;
  • майонез – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього салату можна самим приготувати моркву по-корейськи або купити вже готову. Моркву перекладаємо в салатник, попередньо зливши з неї всю рідину. Різати моркву не потрібно, вона має бути довгими смужками.

Салат Новинка з сиром та морквою

2 відварені, охолоджені яйця натираємо на крупній тертці і додаємо до моркви. Плавлений сирок також потріно натерти на крупній тертці. Для того, щоб сир не прилипав до тертки, покладіть його на 20 хвилин в морозильну камеру.

Крабові палички потрібно розірвати на волокна або нарізати соломкою. Обирайте соковиті крабові палички, тоді вони легко будуть розбиратися на волокна руками і будуть смачнішими в салаті.

Салат Новинка з сиром та морквою

Заправляємо салат майонезом і тільки після цього куштуємо на сіль та перець. Оскільки в цьому салаті морква, сирок та крабові палички солоні, додаткова сіль може не знадобитися. Орієнтуйтеся на свої смакові рецептори.

Готовий салат одразу подаємо до столу. Вже заправлений салат можна зберігати в холодильнику не більше 12 годин. Ви можете приготувати такий салат завчасно, а заправити його вже перед самою подачею.

Салат “Новинка” виходить дуже смачним, пікантним і ніжним.

Готуйте з задоволенням!