Салат “Гранатовий браслет”: рецепт, який стане хітом святкового столу. Найкраща закуска на Новий рік 2024

Салат Гранатовий браслет стане справжньою зіркою вашого святкового столу. Класичний рецепт, доповнений цікавими деталями припаде до смаку кожному.

Якщо ви довго мізкуєте, чим здивувати своїх гостей на свято Нового року, обов’язково спробуйте приготувати салат Гранатовий браслет. Без буряка часто не обходиться ні один новорічний салат, адже цей овоч ідеально доповнює закуску, робить їх яскравими та неймовірно апетитними. Отже, хутчіше закупайтесь необхідними продуктами, а ми поки розповідаємо, як приготувати салат гранатовий браслет.

Смачний святковий салат Гранатовий браслет. Інгредієнти, які потрібні для приготування
Смачний святковий салат Гранатовий браслет. Інгредієнти, які потрібні для приготування

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 200 грамів філе курки;
  • 2 буряки;
  • 2 моркви;
  • 3-4 картоплі;
  • 45 грамів волоських горіхів;
  • 1 маринована цибуля;
  • 1 гранат;
  • Майонез – на смак.

Спосіб приготування:

Найпростіший варіант страви, яка точно здивує гостей своїм смаком і красою – салат Гранатовий браслет. Рецепт цього частування є доволі простим, а тому з ним впорається навіть кулінар-початківець. Для початку потрібно відварити всі інгредієнти – яйця, м’ясо та овочі.

Варто зазначити, що хоча ви легко зможете приготувати салат Гранатовий браслет, інгредієнти для нього потрібно обирати з особливою увагою. Варто придбати недостатньо солодкий буряк або ж занадто кислий гранат – і готова закуска вже не буде такою смачною, як ви уявляли.

Філе курки дрібно наріжте, овочі та курячі яйця подрібніть, а горіхи та цибулю наріжте. З гранату дістаньте зерна. У центр тарілки, на якій збиратимете салат, поставте склянку. Навколо неї шарами викладіть картоплю, половину буряка, моркву, горіхи та половину м’яса. Далі покладіть цибулю, яйця, а зверху – залишки м’яса та буряка. Після кожного шару, крім цибулі та горіхів, не забувайте мастити страву майонезом. Обережно дістаньте склянку, промажте салат майонезом, усередині кільця також, та посипте гранатом.

Кулінари розповіли, як правильно готувати салат гранатовий браслет – рецепт страви
Кулінари розповіли, як правильно готувати салат гранатовий браслет – рецепт страви

Подавайте смаколик до столу прохолодним, адже так він смакуватиме набагато краще. Цей рецепт доводить, що одна з найпростіших у приготуванні закусок – салат Гранатовий браслет. Шари цієї страви разом створюють справжній візерунок у розрізі, а смак готового частування підкорює навіть тих, хто ніколи не любив святкових застіль.

Популярне

Схожі статті

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.

“Супер жінка”: Наталія Могилевська показала перше фото з 4-річною донькою Софією та зачарувала до сліз

Наталія Могилевська розчулила фанатів новим фото, на якому зображена в обіймах із донькою Софією. Зворушливий допис співачка опублікувала у своєму фотоблозі.

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.