Незабутня смакота: тістечка без випічки та цукру. Це треба спробувати: 5 хвилин роботи, та море задоволення

Ці неймовірні тістечка не тільки смачні. Вони корисні завдяки тому, що в їхньому рецепті немає цукру. А їх вигляд настільки неперевершений, що, мабуть, не в кожній кондитерській знайдеш подібні.

Завдяки такому рецепту, приготувавши ці тістечка, ви не тільки самі отримаєте насолоду від їхнього смаку, а ще й зможете пригостити тих, кому дієта не дозволяє вживати цукор.

Для приготування тістечок вам знадобиться деко або схожа на нього форма. Крім того, потрібні 2 листи пергаменту такого самого розміру, як і форма з бортиками. Приготуйте також блендер та кондитерський кульок з дрібною насадкою або просто маленьким отвором.

Інгредієнти та приготування

Тістечка без цукру та випікання
Тістечка без цукру та випікання
  1. 450 г смаженого солоного арахісу подрібніть у блендері. Курагу спочатку залийте холодною водою на 15 хвилин, а потім поріжте та також подрібніть у блендері. З’єднайте обидва продукти в одній мисці та покладіть туди 6 столових ложок меду. Змішайте все до однорідної маси.
  2. Викладіть цю масу на пергамент. Розрівняйте її та помістіть у деко разом з пергаментом.
  3. Тепер розтопіть на водяній білий шоколад без цукру 170 г. Додайте до нього 1,5 столової ложки рослинної олії. Змішати шоколад й олію між собою та вилийте суміш на тісто. Розрівняйте її по поверхні, струшуючи форму з різних боків. Після того поставте форму в холодильник на 15 хвилин.
  4. Далі візьміть 300 г чорного шоколаду без цукру. Розтопіть і його на водяній бані. Додайте 2 столові ложки рослинної олії. Змішайте.
  5. Також окремо розтопіть 50 г білого шоколаду. Додайте 1 чайну ложку рослинної олії й  змішайте з шоколадом. Цю суміш помістіть в кондитерський кульок.
  6. Коли мине 15 хвилин, дістаньте з холодильника форму, вийміть з неї застиглий пласт та переверніть його на другий пергамент, а перший зніміть. Покладіть пласт назад на деко разом з пергаментом.
  7. Тепер полийте зверху темним шоколадом. Також поверхню добре розрівняйте, а потім нанесіть з кулька білим шоколадом поперечні смужки, з яких шпажками зробіть візерунок, як на фото.
  8. Поставте деко в холодильник до застигання шоколаду. Після того наріжте пласт на квадратні тістечка.

Т

Тістечка без цукру та випікання

Популярне

Схожі статті

“Серце болить”: найбагатша співачка України Камалія зізналася, як їй живеться без доньок і мільярдера Захура

Українська співачка Камалія після розставання з Мохаммадом Захуром проживає окремо від доньок. Артистка зізналася, що важко переживає дані обставини.

Улюблений пиріг всієї родини. Беру 5 яблук та без зайвого клопоту готую розкішну шарлотку: смачно і просто

Шарлотка — це простий пиріг, який сподобається всім любителям домашньої випічки. Цей рецепт відрізняється легкістю і швидкістю приготування, тому навіть початківці зможуть приготувати цей десерт.

Скумбрія зі смаком червоної риби: гості навіть не здогадуються, що це не лосось. Ефектно і дуже смачно

Звичайна скумбрія буде мати смак дорогої червоної риби, якщо її приготувати правильним способом. Спробуйте так запекти рибку і ви будете в захваті від результату.