Без міксера і духовки. Мій знаменитий пиріг на сковороді: чоловік випрошує його 7 днів на тиждень і все мало

Ароматний та неймовірно ніжний пиріг, який готується за лічені хвилини без випікання та духовки, одразу стане вашим улюбленим десертом – варто спробувати лише раз.

Почастувати ароматним пирогом хочеться завжди та кожному, а ось довго його готувати бажання виникає рідко. Ділимось геніальним рецептом смачного десерту, який можна зготувати за лічені хвилини. Цей смак подарує вам неймовірні емоції та змусить повертатись до рецепта знову й знову. Таке частування випікається швидко та без зайвого клопоту.

Простий рецепт смачного пирога на сковороді без зайвого клопоту
Простий рецепт смачного пирога на сковороді без зайвого клопоту

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 склянки борошна;
  • 1 яйце;
  • 1/2 склянки цукру;
  • 1/2 склянки молока;
  • 1/2 склянки розтопленого вершкового масла;
  • 1 ч. ложка розпушувача для тіста;
  • 1/4 ч. ложка солі;

Для начинки:

  • 2-3 склянки свіжих ягід;
  • 2 ст. ложки цукру.

Спосіб приготування:

У глибокій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач для тіста та сіль. В іншій мисці збийте яйце, додайте молоко та розтоплене масло. Добре перемішайте всі інгредієнти. Поступово додавайте рідку суміш до сухих інгредієнтів, постійно перемішуючи, щоб утворилось однорідне тісто.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла на середньому вогні. Розподіліть половину тіста по дну сковороди. Рівномірно розподіліть свіжі ягоди по тісту. Посипте цукром і, за бажання, полийте соком лимона для аромату та кислоти. Зверху розподіліть залишок тіста так, щоб воно повністю покривало ягоди.

Накрийте сковорідку кришкою та готуйте пиріг на середньому вогні протягом 15-20 хвилин або до того, як тісто не підніметься та не стане злегка рум’яним. Після цього переверніть пиріг на іншу сторону і готуйте його ще 5-10 хвилин для того, щоб зарум’янити ще й інший бік.

Простий і дуже швидкий рецепт смачного пирога, який готується за лічені хвилини
Простий і дуже швидкий рецепт смачного пирога, який готується за лічені хвилини

Подавайте пиріг гарячим, за бажання прикрасивши його вершками або цукровою пудрою. Цей рецепт можна змінювати, додавши або прибравши інгредієнти відповідно до вашого смаку і уподобань. Втім, у будь-якому разі десерт, приготований таким способом, не залишить вас байдужим. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.