Так смачно, що можна проковтнути язика: такої апетитної тушкованої капусти ви ще не пробували

Багатьом може здаватись, що тушкована капуста – це настільки елементарна страва, що немає чого навчатись у її приготуванні. Після цього рецепта ви зміните свою думку.

Витончений смак і ніжний аромат роблять тушковану капусту улюбленою стравою багатьох. Комусь більше подобається куштувати її у пиріжках або пирогах, а хтось із задоволенням ласує тушкованою капустою просто так. Хай там як, але цей рецепт вам точно потрібно спробувати хоча б раз. Хутчіше беріться до справи!

Кулінари поділились геніальним рецептом смачної тушкованої капусти, яка сподобається всім
Кулінари поділились геніальним рецептом смачної тушкованої капусти, яка сподобається всім

Інгредієнти:

  • 1 середня капуста;
  • 1 велика цибуля;
  • 2 моркви;
  • 2 столові ложки рослинного масла;
  • Сіль і перець на смак;
  • 1 чайна ложка кмину;
  • 1/2 чашки води або овочевого бульйону.

Спосіб приготування:

У великій сковороді або в каструлі розігрійте рослинне масло на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю та моркву. Смажте їх протягом 3-5 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

Додайте тонко нарізану капусту до овочів. Помішуйте та тушкуйте овочі під кришкою протягом 10-15 хвилин, час від часу помішуючи. Поступово додавайте воду або овочевий бульйон, щоб утворилася пара, яка допоможе капусті тушкуватися.

Продовжуйте тушкувати, доки капуста не стане м’якою та смачною, що зазвичай займає ще близько 10-15 хвилин. Додайте сіль, перець і кмин на свій смак. Перевірте готовність капусти та виправте смак, якщо вам здаватиметься, що чогось не вистачає. Подавайте тушковану капусту гарячою, самостійною стравою або як гарнір до м’яса чи риби. Така страва дуже легко готується, а результат здатен здивувати навіть запеклого гурмана!

Простий рецепт смачної тушкованої капусти на вечерю
Простий рецепт смачної тушкованої капусти на вечерю

Цей швидкий рецепт допоможе вам приготувати неймовірно смачну тушковану капусту, яка може стати апетитним додатком до будь-якого обіду чи вечері. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Наш десертний кумир — легкий та ніжний тортик із пломбіром: 15 хвилин роботи, а насолоди — на весь день

У світі десертів є такі, що зайняли головні місця у наших серцях, ставши справжніми кумирами. Серед них на одному з перших — легкий та ніжний тортик із пломбіром.

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.