Шоколадне печиво за 15 хвилин: наповніть оселю осіннім ароматом. Смачна випічка, яка сподобається кожному

Ідеальне частування до горнятка кави або чашки чаю – шоколадне печиво. Готується воно просто та з використанням бюджетних інгредієнтів. Ділимось рецептом.

Шоколадний аромат і витончений смак підкупають кожного, хто хоча б раз куштує цю ароматну випічку. До горнятка кави або до чашки чаю ідеально смакує таке неймовірно апетитне печиво. Готується воно просто та швидко, але не залишає байдужим нікого, хто хоча б раз його скуштував. Ділимось геніальним рецептом смаколика з доступних і дешевих інгредієнтів.

Простий і дуже швидкий рецепт смачного шоколадного печива за лічені хвилини
Простий і дуже швидкий рецепт смачного шоколадного печива за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 1/2 чашки вершкового масла;
  • 1 чашка цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 220 грамів борошна;
  • 1/2 чашки какао-порошку;
  • 1/2 ч. ложки розпушувача для тіста;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • 1/2 чашки шоколаду;

Спосіб приготування:

У великій мисці змішайте розтоплене вершкове масло та цукор. Змішайте інгредієнти до отримання однорідної маси. Додайте яйця та ванільний цукор, продовжуючи збивати продукти. В іншій мисці поєднайте пшеничне борошно, какао-порошок, розпушувач для тіста та сіль. Додайте сухі інгредієнти до змішаного масла та цукру. Змішайте до утворення тіста. Нарізаний шоколад додайте у майже готове тісто та добре перемішайте, щоб рівномірно розподілити інгредієнти в тісті.

Сформуйте з тіста невеликі кульки та викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером для випікання. Готуйте печиво у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-12 хвилин, або доки краї печива не стануть твердими, а середина не залишиться злегка м’якенькою. Дайте печиву трішки охолонути на деко, а потім перекладіть готову випічку на тарілку для повного охолодження.

Простий і дуже швидкий рецепт смачного шоколадного печива за лічені хвилини
Простий і дуже швидкий рецепт смачного шоколадного печива за лічені хвилини

Ваше шоколадне печиво готове до того, щоб ви куштували його та насолоджувались. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.