Спробувала ніжний салат із крабовими паличками та сиром й закохалася в рецепт: готую домашнім ледь не щодня

На новорічні свята обов'язково приготуйте цей ніжний і дуже нарядний салат. Він стане справжньою окрасою столу. Структура страви м'яка завдяки крабовим паличкам та плавленому сиру.

Вам знадобиться:

  • 150 г крабових паличок;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 2 яйця;
  • 1 яблуко;
  • 100 г майонезу.
  • Для прикраси:
  • 50 г крабових паличок:
  • 1 невеликий пучок зелені.
Новорічний салат із крабовими паличками та плавленим сиром

Крабові палички можете дістати з холодильника завчасно, а от плавлений сирок краще тримати на холоді до останнього. Холодним він краще натреться на тертушці з середніми отворами. Яйця зваріть круто, обчистьте і теж натріть на тертушці.

Новорічний салат із крабовими паличками та плавленим сиром

Крабові палички звільніть від поліетилену й натріть на тертушці з великими отворами. Ті, що для прикраси, теж натріть на тертушці, тільки відкладіть окремо.

Салат робіть у кулінарному кільці. Так його шари виглядатимуть гарніше. На низ насипте плавлений сирок, легенько промастіть майонезом. Звісно, краще за все використовувати домашній майонез, а не купувати в магазині якусь хімію.

Новорічний салат із крабовими паличками та плавленим сиром

Наступним шаром мають бути крабові палички. Їх теж перемастіть майонезом. Яблуко вимийте під проточною водою і дайте обсохнути. Безпосередньо перед додаванням у салат обчистьте шкірочку, видаліть насіння. Натріть плід на тертушці з великими отворами.

Бажано збризнути фрукт лимонним соком, щоб яблуко не потемніло. Викладіть шар яблук і змастіть майонезом. Далі має йти шар яєць із майонезом. Прикрасьте верх страви зеленню та крабовими паличками, які відклали.

Новорічний салат із крабовими паличками та плавленим сиром

А можете вичавити майонез із кондитерського шприца у вигляді квіточки, а пелюстки заповнити крабовими паличками. Зніміть кулінарне кільце. Можете відразу подавати салат із крабовими паличками до столу. Майонез за бажанням можете замінити йогуртом чи сметаною або розбавити його наполовину цими продуктами.

Популярне

Схожі статті

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.

Це так просто, що будете готувати по 2 рази на тиждень: картопля, запечена у фользі з морквою та ковбасою

У сучасному темпі життя, коли час — це найбільша цінність, поєднання простоти, бюджетності та смаку в стравах — золотий стандарт. І що може бути краще, ніж картопля, запечена у фользі?

Такого баунті в магазині не купите: домашнє печиво без додавання яєць. Гора ласощів до чаю за лічені хвилини

Спробуйте смачне та ароматне печиво з кокосовою стружкою, яке дуже просто приготувати самостійно, а головне – з найдоступніших інгредієнтів.