Це швидше, ніж зварити яйця. Ліниві чебуреки без замісу тіста: фарш і лаваш. Найпростіший рецепт чебуреків

Здавалося б, приготування чебуреків – довга та доволі складна справа. Втім, якщо ви знаєте цей простий рецепт, то готувати таку закуску для вас одне задоволення.

Такий простий, але водночас дуже смачний рецепт точно стане вашим улюбленим. Він підкорює простотою – для приготування закуски за цим рецептом вам не потрібно замішувати тісто. Разом із тим, такі чебуреки виходять набагато легшими та менш калорійними. Якщо раптом вам захотілось посмакувати такою апетитною вечерею, точно спробуйте чебуреки з лавашів.

Кулінари опублікували неймовірно простий рецепт смачних чебуреків, для яких не потрібне тісто
Кулінари опублікували неймовірно простий рецепт смачних чебуреків, для яких не потрібне тісто

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини;
  • 1 велика цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю;
  • 4 лаваші;
  • 1/2 склянки рослинної олії.

Спосіб приготування:

В окремій мисці змішайте м’ясо, дрібно нарізану цибулю, роздавлений часник, сіль, перець і, за бажання, додайте кмин або інші улюблені спеції. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно перемішались. Розгорніть лаваші та змастіть кожен із них рослинною олією, використовуючи спеціальний кондитерський пензлик.

Розкладіть заздалегідь підготовлену начинку рівномірно по поверхні кожного лавашу, залишаючи краї для подальшого скручування. Скрутіть кожен лаваш у трикутник, а потім щільно закріпіть краї так, щоб начинка під час смаження не вивалилась з лавашів. Закручуйте лаваші так, як ви зазвичай готуєте з них трикутнички – необхідно надійно закріпити краї.

Розігрійте рослинну олію у глибокій сковороді на середньому вогні. Покладіть заготівлі в гарячу олію та смажте до золотисто-коричневого кольору з обох боків, періодично перевертаючи їх лопаткою. Покладіть готові чебуреки на паперові рушники, щоб прибрати залишки олії.

Як швидко та просто приготувати смачні чебуреки без замісу тіста лише з лаваша
Як швидко та просто приготувати смачні чебуреки без замісу тіста лише з лаваша

Подавайте чебуреки гарячими, адже так вони смакуватимуть набагато краще. За бажання, ви можете прикрасити їх зеленню або подати з улюбленим соусом. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.