Вийдуть такі ж пишні, як і на кефірі: рецепт смачних та повітряних оладок. Для дітей готую тільки найкраще

Рецепт приготування смачних та повітряних оладок на молоці, що виходять так само пишними, як і на кефірі. Із використанням звичайних інгредієнтів, вони стануть відмінним варіантом для сніданку.

Діти завжди просять щось смачненьке, особливо, коли йдеться про ароматні та пишні оладки на молоці, які виходять такі ж, як на кефірі. Давайте разом розглянемо цей простий рецепт, що зробить ваші сніданки та перекуси особливо смачними.

Інгредієнти

  • Молоко – 200 мл.
  • Яйце – 1-2 шт.
  • Борошно – 170-200 г.
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Цукор – 2 ст. ложки (або за смаком)
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне для смаження – 3-4 ст. ложки
Рецепт смачних та повітряних оладок
Рецепт смачних та повітряних оладок

Приготування

  1. Почнімо з того, щоб приготувати всі необхідні інгредієнти. Молоко, яйце, борошно, розпушувач, цукор та сіль.
  2. У глибокій мисці ретельно збиваємо яйце з цукром та сіллю протягом кількох хвилин, доки маса не стане повітряною та однорідною.
  3. Додайте молоко до яєчної маси та добре перемішайте вінчиком. Це буде основою для наших оладок.
  4. У іншій мисці просійте борошно та додайте розпушувач. Потім поступово досипайте сухі інгредієнти до яєчної маси, не перестаючи перемішувати, доки тісто не стане однорідним.
  5. Основа для оладок повинна бути густіша, ніж для млинців. Коли у вас вийде консистенція густої сметани, то ви готові до наступного етапу.
  6. Розігрійте рослинну олію на сковороді. Ложкою викладайте тісто та смажте оладки до золотистого кольору з обох сторін (приблизно 2-3 хвилини з кожного боку). При необхідності можете додати олію.
  7. Готові оладки подавайте зі сметаною або варенням. Вони будуть прекрасним варіантом для сніданку чи перекусу.

За цим простим рецептом у вас вийдуть неперевершені оладки на молоці, які здивують не лише дітей, а й всю вашу сім’ю. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом ніжних оладок з близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.