Зі звичайним буряком. Салат “Граф” – суперник “Олів’є”: шикарна страва на свята, яку з’їдають за 1 хвилину

Олів'є протягом довгих років перетворювалось з головної зірки новорічного столу на набридлий салат. Ділимось цікавим рецептом смачного салату "Граф", який стане вашим улюбленим.

Грудень кожного року відзначається одним і тим самим – господарі та господині намагаються вигадати цікаве новорічне меню. Часто на столі з’являється давно відоме та для декого навіть набридле “Олів’є”. Якщо ви втомились з року в рік готувати одну й ту саму страву, пропонуємо спробувати дещо нове. Простий у приготуванні, але від того не менш смачний салат “Граф” швидко стане вашим улюбленим.

Кулінари поділились рецептом смачного новорічного салату з буряком
Кулінари поділились рецептом смачного новорічного салату з буряком

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 2 варених буряка;
  • 200 г ковбаси;
  • 3-4 варені яйця;
  • 1 банка консервованих ананасів;
  • 1 свіжий огірок;
  • 1-2 варені картоплі;
  • 1/2 склянки майонезу;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Як і будь-який салат, ця закуска готується надзвичайно легко та без особливих зусиль. Для початку потрібно обрати посуд, на якому ви подаватимете страву – на ній ви і збиратимете салат. Перший шар, куряче філе, наріжте та викладіть красиво на дно тарілки. Додайте нарізану ковбасу на наступний шар. Покладіть терті на тертці варені яйця зверху. Додайте ананаси, нарізані на маленькі кубики. Зверху покладіть нарізаний свіжий огірок. Додайте натерту варену картоплю. Кожен шар потрібно почергого змащувати майонезом. Зверху також не забудьте додати майонез та приправити все сіллю і перцем на свій смак. За бажання, прикрасьте салат зеленню або іншим смачним декором.

Як приготувати смачний новорічний салат Граф, який замінить набридле Олів'є
Як приготувати смачний новорічний салат Граф, який замінить набридле Олів’є

Такий смачний салат шарами на Новий рік 2024 з першого разу стане вашим улюбленим. Закуска ідеально доповнить святковий стіл, прикрасить його та ідеально розбавить загальну картинку. Салат “Граф” – не лише смачний, але й красивий. Якщо хочете смачно перекусити, точно приготуйте цю страву. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.