Хрумкі вафельні трубочки на сковороді – це реально навіть без вафельниці! Простий рецепт отримала у спадок

Ароматні та хрумкі вафлі зі згущеним молоком можна приготувати навіть без використання додаткових девайсів. Розповідаємо про секретний рецепт смачного десерта.

Ароматні вафлі зі згущеним молоком багатьом із нас нагадують дитинство. На перший погляд може здаватись, що приготувати таку закуску доволі важко. Насправді ж вона випікається навіть без використання спеціальної вафельниці. Все, що вам знадобиться – проста сковорідка та секретний рецепт.

Кулінари розповіли, як приготувати вафельні трубочки без спеціальної вафельниці
Кулінари розповіли, як приготувати вафельні трубочки без спеціальної вафельниці

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 яйця;
  • 1 склянка молока;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • Вершкове масло;
  • 1 ч. ложка ванільного цукру;

Для начинки:

  • Згущене молоко.

Спосіб приготування:

У глибокій мисці розбийте яйця та додайте до них молоко. Поступово починайте всипати просіяне борошно, продовжуючи перемішувати, щоб уникнути утворення грудочок. Додайте цукор, чайну ложку розплавленого вершкового масла та ванільний цукор або екстракт. Знову перемішайте, щоб отримати однорідне тісто. Розігрійте сковорідку на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю масла для зручного приготування заготівель вафель.

Далі потрібно бути особливо уважними, адже на цьому етапі варто діяти швидко – після смаження вафлі одразу треба загортати у трубочки. Отже, налийте невелику кількість тіста на сковороду та розподіліть його по поверхні так, щоб воно утворювало тонкий шар. Обсмажуйте з обох сторін до золотистого кольору, а потім згортайте трубочку, використовуючи конусоподібний об’єкт (наприклад, вафельний конус). Повторюйте процес для всього тіста. Всередину додайте варене згущене молоко, придбане у магазині. Попросіть спеціальну згущенку для начинки.

Кулінари розповіли, як приготувати вафельні трубочки без спеціальної вафельниці
Кулінари розповіли, як приготувати вафельні трубочки без спеціальної вафельниці

Прикрасьте вафельні трубочки цукровою пудрою, шоколадом або ягодами. Ці вафельні трубочки зі згущенкою на сковороді готові до подачі. Насолоджуйтеся цими неймовірними солодощами з горнятком кави або чашечкою чаю. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.