Не салат з ананасом, а курка в ананасах. Роблю її, коли хочу здивувати гостей: рецепт курячих стегенець

Запечена курка з ананасами виходить дуже соковитою, ніжною і має приємний кисло-солодкий відтінок у смаку. Ця страва дуже святкова і смачна. Саме вона може стати зіркою вашого новорічного столу.

Курка з ананасами – страва не нова. Найчастіше для цієї страви використовують куряче філе та набагато смачніше виходить, якщо взяти стегенця. Вони більш жирні та соковиті, тож готова страва виходить неймовірно смачною.

Обов’язково приготуйте курку з ананасами на святковий стіл. Готується вона дуже просто, без зайвих клопотів, а смак виходить відмінним. Ця страва сподобається кожному.

Необхідні інгредієнти:

  • курячі бедра – 1 кг
  • консервовані ананаси – 1 банка;
  • твердий сир – 100 г;
  • сметана – 2 ст.л;
  • майонез – 2 ст.л;
  • часник – 3 зубчика;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту потрібно обрати курячі бедра без шкіри та кісток. М’ясо миємо і просушуємо. До м’яса додаємо сметану, сіль, перець, вичавлений часник та улюблені спеції за бажанням. Все ретельно перемішуємо.

Рецепт соковитих курячих стегенець по-гавайськи з ананасами
Рецепт соковитих курячих стегенець по-гавайськи з ананасами

Консервований ананас ріжемо невеликими кубиками і перекладаємо у миску. Твердий сир натираємо на дрібну тертку і перекладаємо до ананасів. До цієї суміші додаємо майонез і все ретельно перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо курячі стегна. Ставимо м’ясо у попередньо розігріту духовку випікатися 20 хвилин. Після цього стегна виймає з духовки і на кожен шматок викладаємо начинку з ананасу і сиру. Ставимо курку у духовку ще на 15 хвилин.

Рецепт соковитих курячих стегенець по-гавайськи з ананасами
Рецепт соковитих курячих стегенець по-гавайськи з ананасами

Курочка по-гавайски з ананасами готова! Страва виходить дуже соковита, ніжна і має приємний кисло-солодкий відтінок. Подавайте курячі стегенця з ананасами гарячими разом з гарніром з картоплі, чи рису. Також така курочка відмінно поєднується зі свіжими овочевими салатами та іншими закусками.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.