Багато-багато начинки: найпростіший рецепт пиріжків, які готую чоловіку майже щодня. Ну дуже добрі на смак

У кожної господині власний рецепт смачних пиріжків. Розповідаємо, як за лічені хвилини приготувати смакоту з універсальною начинкою, яка точно сподобається всім.

Чи не в кожного з нас пиріжки асоціюються з бабусею та її смачною випічкою, якою вона балувала нас у дитинстві. Ароматну закуску точно полюбляють і малі, і дорослі. Ділимось простим рецептом пиріжків з яйцями та цибулею, які сподобаються всім, хто їх хоча б раз скуштує. Така страва не залишить вас байдужими, а простота приготування дозволить випікати страву хоч кожного дня. Отже, швидше берімося до справи.

Кулінари поділились простим рецептом смачних пиріжків, які готуються за лічені хвилини
Кулінари поділились простим рецептом смачних пиріжків, які готуються за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 2 склянки пшеничного борошна;
  • 1/2 склянки теплої води;
  • 1/2 склянки теплого молока;
  • 1 яйце;
  • 1/4 чашки рослинної олії;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 2 чайні ложки сухих дріжджів;
  • 4 яйця;
  • 1 велика цибуля;
  • Сіль і перець на смак;
  • Олія для смаження;

Спосіб приготування:

Для початку приготуйте начинку. Очистьте та дрібно наріжте цибулю. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Смажте цибулю до золотистого кольору. Відваріть яйця та дайте їм охолонути. Далі очистьте їх від шкаралупи та наріжте кубиками або ж дрібніше – все за вашим бажанням. Змішайте яйця та смажену цибулю, додайте сіль та перець, добре все перемішайте.

Додайте цукор до теплої води і розчиніть в ньому дріжджі. Почекайте, доки дріжджі не почнуть активно пінитися (близько 5-10 хвилин). У великій мисці змішайте пшеничне борошно і сіль. Утворіть “воронку” у середині борошна і влийте в неї дріжджовий розчин, тепле молоко, яйце та олію. Почніть перемішувати інгредієнти, поступово додаючи борошно зі стінок воронки в рідину. Продовжуйте змішувати до утворення м’якого тіста.

Замішуйте тісто протягом 10 хвилин, а потім залиште його відпочити на пів години. Коли тісто піднялось, ви можете починати формувати пиріжки. Розкачайте тісто у тонкий пласт, виріжте круги з нього та розкачайте їх. Покладіть всередину начинку, добре защепніть краї.

Покладіть пиріжки в гарячу олію і смажте їх до золотистого кольору з обох сторін. Готову випічку перекладіть на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подаємо пиріжки теплими. Можна подавати їх із соусами або сметаною.

Кулінари поділились простим рецептом смачних пиріжків, які готуються за лічені хвилини
Кулінари поділились простим рецептом смачних пиріжків, які готуються за лічені хвилини

Ці прості пиріжки з яйцями та цибулею чудово підходять на сніданок або легкий перекус. Готується така закуска дуже легко та швидко, а в результаті ви отримуєте неймовірно апетитну страву. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.