Так готує моя свекруха: печеня у рукаві виходить швидко, смачно та без зайвої мороки. Чоловік у захваті!

Цей рецепт цінний тим, що кількість продуктів в ньому — базова. Тобто ви можете приготувати, керуючись ним, набагато більший об'єм, поставити у холодильник, а потім просто розігрівати.

Пропорції витримувати також не обов’язково, тому що хтось віддає перевагу картоплі, хтось м’ясу і таке інше. До речі, м’ясо також допустимо обрати те, що вам до смаку. Але у будь-якому випадку беріть за основу цей рецепт, готуйте, фантазуйте, експериментуйте.

Інгредієнти

  • Стегна курячі 6 штук загальною вагою приблизно 1,5 кг
  • Картопля 1,7 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Морква велика 1 штука
  • Спеції для курки або м’яса
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець молотий чорний
  • Паприка
  • Соняшникова або інша рослинна олія

Приготування

Рецепт
Рецепт печені у рукаві
  1. Перш за все потрібно замаринувати курячі стегна. Для цього помиті та обсушені стегна рівномірно посипте сіллю та молотим перцем на ваш смак, паприкою та спеціями, а на додачу кожне щедро змастіть майонезом і добре помасажуйте їх. Викладіть у тарілку внутрішньою стороною доверху.
  2. Тепер поріжте напівкільцями ріпчасту цибулю. Спочатку покладіть її на стегна, а потім потисніть її так, щоб цибуля випустила сік. Після того рівномірно розподіліть її по всій м’ясній поверхні. Залиште м’ясо маринуватися протягом 1 години.
  3. У цей час приготуйте овочеву подушку. Картоплю почистьте та поріжте на кубики трохи більше середнього розміру. Моркву також почистьте. Її потрібно порізати на невеликі кубики або соломкою. Далі з’єднайте овочі в одному посуді. Посоліть, поперчіть, додайте паприку та трохи рослинної олії. Все ретельно перемішайте, а приблизно через 15 хвилин рівномірно розподіліть подушку в кулінарному рукаві, яке попередньо покладіть на деко.
  4. Далі ваша задача на подушку викласти в один шар стегна таким чином, щоб цибуля опинилася на подушці.
  5. Затисніть краї рукава та відправте страву у розігріту до 180° духовку на 45-50 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.