Цей пиріг краще будь-якого торта в 100 разів. Просто тане в роті, і духовка не потрібна: пиріг на сковороді

Необов'язково розігрівати духовку для приготування смачного домашнього пирога. Таку смакоту можна зробити лише завдяки плиті та сковороді – швидше пишіть простий рецепт.

Ароматний домашній пиріг із простих інгредієнтів готується легко та дуже швидко. Якщо ви думаєте, що для приготування такого десерту вам потрібно витратити багато часу, сил та фінансів, ви помиляєтесь. Насправді ж смачний пиріг легко можна приготувати на сковороді – просто поставивши її на вогонь. Розповідаємо, як правильно готувати таке доповнення до чашки чаю або горнятка кави.

Простий рецепт смачного пирога з яблуками без духовки на сковорідці
Простий рецепт смачного пирога з яблуками без духовки на сковорідці

Інгредієнти

  • Борошно – 2 склянки;
  • Розпушувач – 1 ч.л.;
  • Пів ч. л. солі;
  • Столова ложка цукру;
  • Кефір – 1 склянка;
  • Яйце – 1 штука;
  • Рослинна олія – 2 ст. л.;
  • 2-3 яблука;
  • 2-3 столові ложки цукру;
  • 1 чайна ложка кориці;
  • 2 столові ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

Для початку в глибокій мисці потрібно змішати борошно, сіль з цукром та розпушувач для тіста. Додайте кефір, яйце та рослинну олію. Змішуйте отриману масу до моменту, поки у вас не вийде однорідне тісто. Наступним кроком беріться до приготування начинки.

Наріжте яблука тонкими кружальцями. Велику сковороду розігрійте на середньому вогні та додайте рослинну олію. Додайте нарізані яблука, цукор і, за бажання, корицю. Смажте яблука, помішуючи, до того часу, поки вони не стануть м’якими, а цукор не розтане. Знизьте вогонь до мінімуму. Влийте тісто на пательню прямо на щойно приготовану начинку. Рівномірно розподіліть тісто так, щоб воно повністю покривало яблучну начинку.

Смажте пиріг на малому вогні до того часу, поки знизу не з’явиться золотиста скоринка. Поверніть пиріг і смажте іншу сторону до готовності. Дістаньте пиріг і дайте йому трішки настоятись перед нарізанням.

Як просто та швидко приготувати яблучний пиріг без духовки в домашніх умовах
Як просто та швидко приготувати яблучний пиріг без духовки в домашніх умовах

Подавати такий пиріг варто гарячим або ж злегка теплим. За бажання, ви можете подати смакоту з морозивом або свіжими ягодами – так десерт смакуватиме набагато краще. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.