Готую по 100 штук, а вистачає тільки на 2 дні. Ну дуже м’якенькі рогалики з розсипчастого пісочного тіста

Прості у приготуванні рогалики виходять настільки смачними, що від них неможливо відірватись. Ароматна начинка та ніжне тісто створюють ідеальний тандем.

Що може бути кращим, ніж посмакувати ароматними рогаликами разом із чашкою чаю або горнятком кави? Розповідаємо, як швидко та просто приготувати смачний десерт, який точно стане вашим улюбленим. Від таких рогаликів просто неможливо відірватись, тому будьте готові, що вже за декілька днів вам доведеться готувати їх знову!

Кулінари поділились простим рецептом смачних рогаликів із пісочного тіста
Кулінари поділились простим рецептом смачних рогаликів із пісочного тіста

Інгредієнти

Для тіста:

  • 250 г масла;
  • 250 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 2 чайні ложки рослинної олії;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
  • 500 г борошна;

Для начинки:

  • 1 склянка вареного згущеного молока;
  • 1 склянка мелених горіхів.

Спосіб приготування:

У великій мисці замішайте масло та сир. Додати туди ж яйця, рослинну олію, ванільний цукор та розпушувач для тіста. Добре перемішайте отриману суміш і почніть поступово додавати туди борошно. Не забудьте його просіяти. Замішуйте тісто. Продовжуйте додавати борошно, поки тісто не стане м’яким і не прилипатиме до рук.

Розділіть тісто на 3-4 частини й обгорніть кожну в плівку. Поставте готове тісто в холодильник на годину. Тим часом розігрійте духовку до 180 градусів. Кожну частину тіста розкачайте в коло товщиною близько пів сантиметра. Виріжте з отриманого тіста шматочки трикутної форми.

На кожен трикутник покладіть трішки начинки. Згорніть тісто в рогалик, починаючи з ширшого кінця. Перекладіть рогалики на деко для випікання, застелене пергаментним папером. Випікайте рогалики у попередньо розігрітій духовці протягом приблизно 15-20 хвилин або до золотистого кольору. Дістаньте готові рогалики з духовки і дайте їм трішки охолонути перед подачею.

Як просто та швидко приготувати смачні рогалики з пісочного тіста зі згущенкою
Як просто та швидко приготувати смачні рогалики з пісочного тіста зі згущенкою

Перед подачею ви можете посипати рогалики цукровою пудрою. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.