Замінила лише один інгредієнт і крабовий салат став втричі смачнішим: такий вдалий і бюджетний рецепт

Хрумкі огірки, ароматні крабові палички та один секретний інгредієнт – ось формула вашого ідеального Нового року. Ділимось простим і дуже смачним рецептом.

Такий смачний салат можна готувати і кожного дня, і на свята – простий рецепт готується за лічені хвилини, а в результаті у вас виходить неймовірно апетитна страва, від якої просто неможливо відірватись. Секретний інгредієнт “розбавляє” загальний смак і робить салат ніжнішим. Мова йде про невелику кількість вареного рису. Він зробить закуску цікавішою, тому гості точно питатимуть у вас секретний рецепт.

Кулінари опублікували простий рецепт крабового салату з рисом на кожен день
Кулінари опублікували простий рецепт крабового салату з рисом на кожен день

Інгредієнти:

  • 1 чашка вареного рису;
  • 200 г крабових паличок;
  • 1 велика морква;
  • 1 огірок;
  • 1/2 чашки кукурудзи;
  • 1/4 чашки майонезу;
  • 2 ст. ложки гірчиці;
  • Сіль і перець на смак;
  • Свіжа зелень.

Спосіб приготування:

Як і будь-який салат, цей не відрізняється особливо важким процесом приготування. Для початку потрібно відварити рис згідно з інструкціями на упаковці. Як говорять поради, перевірені часом, під час приготування рису не потрібно зайвий раз перемішувати його ложкою – тоді каша просто злипнеться у процесі варіння. Поки рис охолоджується після приготування, беріться до нарізання інших інгредієнтів.

Візьміть крабові палички, дістаньте їх із пакування та наріжте улюбленим способом – це можуть бути кружальця або соломка, все на ваш смак. У великій мисці перемішайте охолоджений рис, крабові палички, терту свіжу моркву, нарізаний свіжий огірок і консервовану кукурудзу без рідини. В окремій мисці змішайте майонез, гірчицю, сіль та перець. Додайте цей соус до свого майже готового салату та добре перемішайте.

Кулінари опублікували простий рецепт крабового салату з рисом на кожен день
Кулінари опублікували простий рецепт крабового салату з рисом на кожен день

Перед подачею поставте салат у холодильнику та залиште його настоюватись протягом приблизно 30 хвилин, щоб всі інгредієнти між собою добре з’єднались. Безпосередньо перед подачею прикрасьте салат свіжою зеленню. Цей крабовий салат з рисом чудово підходить як закуска або гарнір до основної страви. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.