Цим салатом з буряка я точно здивую своїх гостей: без майонезу, смачний і виглядає красиво. Цікавий рецепт

Ніжний буряк ідеально смакує в будь-якому салаті. Ділимось простим святковим рецептом закуски з тими, хто не любить майонез у салатах. Готується така смакота дуже просто та швидко.

Такий салат легко можна приготувати та поставити на святковий стіл – за нього не буде соромно перед гостями. Крім того, така ароматна закуска сподобається тим, хто не любить занадто “важкі” страви. Салат готується без використання майонезу, а тому вам не потрібно буде перейматись про те, чи не зіпсуєте ви фігуру таким смаколиком.

Кулінари поділились простим рецептом смачного бурякового салату без майонезу
Кулінари поділились простим рецептом смачного бурякового салату без майонезу

Інгредієнти:

  • 2 середні буряки;
  • 1 велике яблуко;
  • 1/2 чашки нарізаних горіхів;
  • 1/4 чашки йогурту;
  • 1 ст. ложка гірчиці;
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • 1 ст. ложка меду;
  • Сіль і перець на смак;
  • Свіжа зелень для прикраси.

Спосіб приготування:

Цей салат відрізняється не лише користю для вашого організму, але й простотою у приготуванні. Якщо ви варите буряки, то після їхнього приготування залиште їх остигати. Потім очистьте буряки та наріжте на невеликі кубики або смужки – як вам більше подобається. У мисці змішайте йогурт – домашній або магазинний, гірчицю, оливкову олію, мед, сіль та перець. Добре перемішайте отриману масу, щоб отримати однорідний соус – ось і заправка для вашого салату готова.

У великій мисці об’єднайте нарізаний буряк, яблука та горіхи. Повільно додавайте соус невеликими порціями та продовжуйте перемішувати, поки всі інгредієнти не покриються щойно приготованим соусом. Перед подачею охолодіть салат у холодильнику протягом 15-20 хвилин. Прикрасьте свіжою зеленню перед подачею.

Кулінари поділились простим рецептом смачного бурякового салату без майонезу
Кулінари поділились простим рецептом смачного бурякового салату без майонезу

Цей салат із буряка без майонезу особливо сподобається вам свіжим смаком і легкістю. Після вечері з таким салатом вам не доведеться мучитись від важкості у животі. Він багатий вітамінами та мінералами, а тому може служити як легка страва або супровід до основної страви. Крім того, така смачна закуска може стати чудовим варіантом для святкового столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.