Моя фірмова рулька на Різдво: м’ясо просто тане в роті. Це улюблена страва чоловіка, що аж свекруха заздрить

Ароматна страва підкупає простотою приготування та неймовірно смачним результатом. Розповідаємо, як створити справжнє диво на своєму святковому столі.

Найпростіший варіант приготування апетитної різдвяної рульки – у духовці у фользі. Для цього вам знадобиться мінімум інгредієнтів, а результат вийде настільки смачним, що гості не повірять в те, що закуску готували ви, а не “мішленівські” кулінари. Обов’язково спробуйте приготувати цю апетитну страву на Різдво, Новий рік і навіть у будь-який інший день.

Простий і дуже вдалий рецепт рульки зі свинини, який вразить усіх ваших гостей
Простий і дуже вдалий рецепт рульки зі свинини, який вразить усіх ваших гостей

Інгредієнти:

  • Рулька – 1 штука;
  • Лимон – 1 штука;
  • Соєвий соус – 150 мілілітрів;
  • Чорний перець – 1 чайна ложка;
  • Часник – 1 штука;
  • Сіль – на смак.

Спосіб приготування:

Будь-який рецепт рульки починається з одного й того самого кроку – потрібно підготувати рульку. Для цього її потрібно пошкребти, помити та просушити паперовими рушниками. Наступним кроком варто зробити невеликі надрізи у найбільш “м’ясистих” місцях і на час відкласти рульку. Приготуйте маринад із вичавленого лимонного соку, соєвого соусу та чорного перцю. Подрібніть часник і додайте його у маринад. Потім спробуйте на смак і вирішуйте, чи потрібна у маринаді сіль.

Рульку покладіть у пакет для харчових продуктів, залийте все маринадом і надійно зав’яжіть. Таку конструкцію покладіть у холодильнику і залиште на добу. Це потрібно для того, аби м’ясо добре просочилось усіма ароматами. Наступного дня загорніть рульку у фольгу, покладіть її у форму для випікання та поставте на годину у попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Далі зменште температуру до 170 градусів і продовжуйте готувати ще годину.

Дістаньте рульку з фольги, полийте з обох боків залишком маринаду, знову покладіть у форму для випікання і поставте у духовку на 10-15 хвилин.

Як просто та швидко приготувати смачну новорічну рульку
Як просто та швидко приготувати смачну новорічну рульку

Така страва ідеально доповнить ваш святковий стіл і стане головною зіркою Різдва. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.