Салат на Новий рік “Слово Пацана” зі смаженим беконом: прикраса новорічного столу. Рецепт захочуть знати всі

Простий у приготуванні салат чудово доповнить святковий стіл. Якщо ви не знали, чим прикрасити новорічне застілля, обов'язково спробуйте цю апетитну закуску.

Ароматний смажений бекон і незвичайний смак в’ялених томатів – такий салат точно нагадає вашим гостям вишукану страву в одному з найкращих ресторанів міста. Попри неймовірний присмак, готується така закуска дуже швидко, а ось результат залишає у захваті буквально кожного, хто її спробує. Вже заінтриговані? То хутчіше беріться до справи та готуйте найапетитніший салат у своєму житті.

Простий рецепт смачного та незвичайного салату зі смаженим беконом до новорічного столу
Простий рецепт смачного та незвичайного салату зі смаженим беконом до новорічного столу

Інгредієнти:

  • 200 г листового салату;
  • 150 г бекону;
  • 100 г в’ялених або свіжих томатів;
  • 50 грамів сирного соусу;
  • 1 ст. ложка оливкової олії;
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту;
  • Сіль і перець на смак;
  • Мед – на смак.

Спосіб приготування:

Розігрійте сковорідку на середньому вогні та смажте бекон з обох боків до хрусткої скоринки. Після приготування перекладіть його на паперовий рушник для того, аби прибрати надлишки жиру. В’ялені томати можна придбати у магазині або приготувати самостійно. Якщо вони сухі, замочіть їх у гарячій воді на 10-15 хвилин, а потім – злийте воду.

Якщо ви придбали в’ялені томати у маслі, просто дістаньте їх із банки та покладіть на паперовий рушник, аби увібрати зайве масло. У разі, якщо ви використовуєте свіжі томати, то варто надати перевагу сорту чері. У мисці змішайте сирний соус з оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додайте сіль і перець за смак. Додайте мед, якщо хочете зробити заправку для салату злегка солодкою. У велику миску покладіть листовий салат, смажений бекон і в’ялені томати. Полийте заправкою і перемішайте ніжно, щоб усі інгредієнти були покриті соусом. Зверху можете прикрасити готову страву тертим твердим сиром або горіхами.

Простий рецепт смачного та незвичайного салату зі смаженим беконом до новорічного столу
Простий рецепт смачного та незвичайного салату зі смаженим беконом до новорічного столу

Подавайте салат на красивій великій тарілці або розділіть його на порції. Ви можете також додати улюблені спеції для покращення смаку. Цей салат із беконом і в’яленими томатами чудово підійде для швидкого та смачного обіду чи вечері, а також стане чудовим доповненням до святкового столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.