Фантастична смакота до чаю за 5 хвилин: ніжні і ароматні слойки з яблуками і корицею – відеорецепт

Ці слойки з яблуками зможе приготувати навіть дитина, адже вони дуже легко готуються. При цьому смак десерту виходить неймовірним як з кондитерської.

Якщо ви хочете потішити своїх рідних смачною, домашньою випічкою, а довго стояти біля плити немає бажання, приготуйте слойки з яблуками. Для їхнього приготування використовується вже готове листкове тісто, а начинку взагалі не потрібно попереднього готувати.

Доклавши мінімум зусиль, ви отримаєте дуже смачний десерт. Смачні, ніжні, соковиті та ароматні слойки з яблуками та корицею сподобаються і дорослим, і дітям.

Необхідні інгредієнти:

  • листкове тісто – 275 г;
  • яблука – 3 шт;
  • коричневий цукор – 2 ст.л;
  • мед – 2 ст.л;
  • яйця – 1 шт.

Спосіб приготування:

В першу чергу потрібно вийняти з морозилки листкове тісто і дати йому повністю розморозитися при кімнатній температурі. Готове тісто потрібно злегка розкачати качалкою і за допомогою склянки, чи чашки вирізати однакові кружальця. Заготовки викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Рецепт ніжних і ароматних слойок з яблуками і корицею

Перетворюємо коржики з тіста у “яблука”. Для цього з тіста, що залишилось, робимо листочки і прикріпляємо до кожного “яблука”. Склянкою, яка менша за діаметром позначаємо, де буде лежати начинка.

Рецепт ніжних і ароматних слойок з яблуками і корицею

Змащуємо кожну заготовку медом.

Яблука нарізаємо тоненькими пластинками, шкірку очищати не потрібно. Для цього рецепту потрібно обирати кисло-солодкі, соковиті яблука, вони будуть найсмачнішими у випічці. Викладаємо яблука на заготовки так, як показано на фото.

Рецепт ніжних і ароматних слойок з яблуками і корицею

Зверху тісто змащуємо яйцем, а яблука присипаємо коричневим цукром і корицею.

Випікаємо слойки у розігрітій духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин. Готові слойки з яблуком за бажанням присипаємо цукровою пудрою.

Смачні і соковиті слойки готові. Вони мають відмінний смак, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Смачного!