Салат на Новий рік “Захід сонця в Криму”: йому немає рівних за смаком. Всі до одного попросять рецепт

Якщо ви шукаєте гідну заміну салатам Олів'є і Шуба, спробуйте приготувати салат "Захід сонця в Криму". Він виходить дуже смачним, соковитим, а продукти в ньому ідеально поєднуються.

Новорічні свята у багатьох асоціюються не лише з подарунками, мандаринами та ялинкою, а й зі смачними салатами. Так, багато років під ряд практично на кожному новорічному столі стояли Шуба та Олів’є. Та час іде і сучасні господині прагнуть урізноманітнити свій святковий стіл новими і цікавими салатами. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний і свіжий салат з індичкою, сиром і корейською морквою. Такий салат може злегкістю стати зіркою вашого святкового столу.

Необхідні інгредієнти:

  • філе індички – 200 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • огірок свіжий – 200 г;
  • морква по-корейськи – 200 г;
  • варені яйця – 5 шт;
  • майонез – 25о г;
  • помідор – 1 шт (для прикрашання).

Спосіб приготування:

У цьому рецепті вказане філе індички та можна використати будь-яке м’ясо. Філе потрібно обсмажити на пательні з обох сторін до золотистості. Посолити та поперчити. М’ясо нарізаємо дрібним кубиком.

Рецепт ситного і смачного салату з сиром і корейською морквою

Беремо плоску тарілку для салату. Для того, щоб форма готового салату мала ідеальну форму, можна використати кондитерське кільце.

Першим шаром викладаємо нарізану індичку і щедро змащуємо її майонезом. Наступним шаром викладаємо моркву по-корейськи. Її можна приготувати самому, або купити готову в магазині. Цей шар також змащуємо майонезом.

Рецепт ситного і смачного салату з сиром і корейською морквою

Наступним шаром викладаємо натертий на крупній тертці твердий сир і змащуємо його майонезом.

Свіжий огірок нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо наступним шаром. Робимо невеличку сіточку з майонезу.

Рецепт ситного і смачного салату з сиром і корейською морквою

Відварені та охолоджені яйця очищаємо і відділяємо білки від жовтків. Білки натираємо на дрібній тертці і викладаємо на огірки. Робимо сіточку з майонезу. Затираємо салат жовтками.

Зверху салат прикрашаємо свіжим томатом і зеленню.

Смачного!