З двох яєць усього за 20 хвилин: неймовірне домашнє печиво, яке мої діти “уплітають” за секунди. Рецепт

Це ароматне печиво готується за лічені хвилини, а його ніжний смак залишає у захваті кожного, хто його скуштує хоча б раз. Розповідаємо, як приготувати смаколик.

Кому не подобається ароматне домашнє печиво? І дітлахи, і дорослі просто обожнюють таке частування. Випічку можна запивати смачним зеленим або чорним чаєм чи горнятком запашної кави. Хай там як, але простий у приготуванні десерт чудово смакуватиме і стане ідеальним перекусом, коли на повноцінний сніданок або обід немає часу.

Як приготувати смачне та дуже ароматне печиво до чаю або кави
Як приготувати смачне та дуже ароматне печиво до чаю або кави

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 1/2 склянки масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача для тіста;
  • Дрібка солі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно розігріти духовку до 180 градусів та накрити деко або іншу форму для випікання пергаментним папером. Далі беріться до приготування тіста для печива. У великій мисці збийте яйця. Додайте розтоплене масло, звичайний і ванільний цукор. Добре змішайте отриману масу до однорідності. Додайте туди ж борошно, розпушувач для тіста і дрібку солі. Знову все перемішайте, поки тісто не стане гладким. Тепер потрібно сформувати печиво. Для цього від тіста відщепніть невеликі порції і зробіть із них кульки розміром приблизно з велику вишню.

Обсипте кожну кульку цукром з усіх боків. Розташуйте кульки на пекарському аркуші з відстанню між ними, оскільки вони можуть злегка збільшуватись під час випікання. Зверху можете притиснути печиво, аби зробити його пласким, а можете залишити круглим. Ба більше, ви можете надати своєму печиву будь-яку іншу форму. Випікайте смаколик у духовці протягом 10-12 хвилин або до золотистого кольору при температурі 180 градусів.

Простий рецепт неймовірно смачного печива до чаю та кави
Простий рецепт неймовірно смачного печива до чаю та кави

Готове печиво дістаньте з духовки та дайте йому трішки охолонути перед подачею. Таке ароматне частування сподобається і дітям, і дорослим. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.