Гості з’їдять всю порцію: ідеальний рецепт салату з крабовими паличками і кунжутом. Нарядно і смачно до свят

Цей салат з крабовими паличками виходить дуже легким, свіжим і ніжним. Обов'язково приготуйте його на святковий стіл і здивуйте своїх гостей смачною стравою.

Якщо ви шукаєте рецепт смачного салату на новорічний стіл, зверніть увагу на цей салат з крабовими паличками. В цій страві ідеально поєднуються інгредієнти між собою. Салат виходить легким, свіжим і його завжди першим з’їдають за святковим столом.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 300 г;
  • плавлений сирок – 2 шт;
  • огірок свіжий – 2-3 шт;
  • кукурудза консервована – 300 г;
  • сир твердий – 150 г;
  • яйця – 5 шт;
  • майонез – 200-250 г;
  • кунжут – 1 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Цей салат готується шарами, тому оберіть плоску тарілку. Для того, щоб салат мав ідеально круглу форму, можна використовувати кондитерське кільце.

Першим шаром викладаємо натерті на крупній тертці крабові палички. Змащуємо їх щедрим шаром майонезу. Наступним шаром натираємо на крупній тертці плавлений сирок і робимо сіточку з майонезу.

Огірки чистимо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Сік, що утворився виливаємо, а самі огірки викладаємо наступний шаром і злегка присолюємо. Робимо сіточку з майонезу.

 Рецепт нового салату з крабовими паличками: дуже ніжний і свіжий
Рецепт нового салату з крабовими паличками: дуже ніжний і свіжий

Наступним шаром викладаємо консервовану кукурудзу і також її змащуємо майонезом. Наступним шаром натираємо на крупній тертці відварені яйця. Цей шар злегка присолюємо і змащуємо майонезом.

 Рецепт нового салату з крабовими паличками: дуже ніжний і свіжий
Рецепт нового салату з крабовими паличками: дуже ніжний і свіжий

Останнім шаром викладаємо натертий на дрібній тертці твердий сир. Прикрашаємо салат кунжутом.

Такий салат не потрібен час для настоювання, його потрібно подавати до столу відразу після приготування.

Для того, щоб ваш салат вийшов ще смачнішим, використовуйте домашній, а не магазинний майонез. Приготувати його дуже просто, головна умова – наявність погружного блендеру. Для приготування домашнього майонезу у чаші блендера з’єднайте 1 сире яйце, 200 мл олії без запаху, 1 столову ложку гірчиці,, чайну ложку цукру, пів чайної ложки солі та чайну ложку оцту. Збийте все погружним блендером до побіління та загустіння маси.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.