Найкращий рецепт до Нового року: салат “Білочка”. Подаю окремо і як намазку на бутерброди – улітає швидко

Салат "Білочка" – далеко не новий салат. Та він настільки смачний, що не втрачає свою актуальність і зараз. Цю страву можна готувати і у якості салату і у якості намазки.

Салат “Білочка” – дуже смачний і відомий салат, який більшість українців пам’ятають ще з дитинства. Основний інгредієнт у цьому салаті – плавлені сирки, він є незмінним. А ось інші складові рецепту відрізняються у різних господарок. Хтось готує цей салат з вершковим маслом, хтось додає яблуко. Пропонуємо до вашої уваги класичний рецепт салату “Білочка”. Його можна готувати у вигляді салату шарами, а можна перемішати і подати, як намазку на тости.

Необхідні інгредієнти:

  • плавлені сирки – 2 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • сир твердий – 200 г;
  • часник – 3-4 зубчика;
  • майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Головним інгредієнтом у цій страві є плавлені сирки. Важливо обрати сир гарної якості з вершковим смаком. Дивіться, щоб на етикетці було написано не “сирний продукт”, а плавлений сирок. Перед приготуванням салату покладіть сирки в морозилку на 15 хвилин. Так, вони будуть краще натиратися.

Яйця потрібно відварити вкруту і охолодити. До майонезу додаємо видавлений часник, перемішуємо і поміщаємо його у одноразовий кондитерський мішок.

Формуємо салат на плоскій тарілці. Першим шаром викладаємо натертий на крупну тертку твердий сир. Використовуємо тільки половину сиру. Робимо сіточку з майонезу з часничком.

Рецепт простого, але дуже смачного і ніжного салату Білочка
Рецепт простого, але дуже смачного і ніжного салату Білочка

Далі викладаємо половину всіх натертих яєць. Цей шар присолюємо і змащуємо часночним майонезом.

Рецепт простого, але дуже смачного і ніжного салату Білочка
Рецепт простого, але дуже смачного і ніжного салату Білочка

Наступним шаром викладаємо натерті плавлені сирки і робимо сіточку з майонезу. Далі шар сиру та яєць з майонезом.

Такий салат одразу подаємо до столу. Також цей салат можна перемішати і використовувати в якості намазки на тости, чи як начинку для тарталеток.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.