Зробила на пробу і тепер не снідаємо по-іншому: гора смакоти за пару хвилин. Досить стояти вранці біля плити

Цей сніданок сподобається тим, у кого завжди немає часу на приготування смачного перекусу. Готується такий смаколик дуже швидко, але результат виходить неймовірно апетитним.

Хоча всі ми звикли, що оладки – це солодкий перекус, який подають зі сметаною, йогуртом або джемом, насправді ця страва може бути приготована й солоною. Такий варіант страви сподобається любителям незвичайних поєднань. Оладки з ковбасою та сиром, що тягнеться, виявиться ситним перекусом, який подарує вам відчуття ситості на цілий день. Ділимось простим рецептом неймовірно апетитного сніданку.

Кулінари поділились простим рецептом смачного сніданку з оладок із ковбасою та сиром
Кулінари поділились простим рецептом смачного сніданку з оладок із ковбасою та сиром

Інгредієнти:

  • 120 г пшеничного борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю;
  • 120 мл молока;
  • 1 яйце;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 100 грамів вареної ковбаси;
  • Свіжа зелена цибуля;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку у великій мисці потрібно змішати пшеничне борошно, розпушувач для тіста, сіль та чорний перець. Додайте туди ж молоко, яйце та рослинну олію. Змішуйте інгредієнти до отримання однорідного тіста без грудочок. Потім поріжте ковбасу на дрібні кубики та додайте в тісто. Добре все перемішайте та беріться до смаження.

Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні. Ложкою візьміть невелику кількість тіста та викладіть на пательню. Смажте оладки з обох сторін до золотисто-коричневого кольору, це займе близько 2-3 хвилини з кожного боку. Використовуйте паперові рушники, щоб прибрати зайву олію після смаження. Прикрасьте оладки свіжою зеленою цибулею або петрушкою перед подачею.

Кулінари поділились простим рецептом смачного сніданку з оладок із ковбасою та сиром
Кулінари поділились простим рецептом смачного сніданку з оладок із ковбасою та сиром

Ці ковбасні оладки стануть чудовим варіантом для швидкого і смачного сніданку чи перекусу. Подаються з соусом на ваш вибір або як самостійна страва. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.