Олена Мозгова готує калорійну горохову зупу, а Марина Боржемська – дієтичну: кожен обирає на власний смак

Знаменитості, повертаючись увечері додому, як і решта людей, стають до плити. Розберімося, що вони готують на своїх кухнях і чим пригощають домашніх.

Олена Мозгова

Продюсерка розповіла у Фейсбуці, що готує зимовими вечорами. У такий час хочеться зігрітися чимось ситним, не думаючи про калорійність страви. На цей раз Олена вирішила почастувати чоловіка Девіда та доньку Соломію. Ось як Мозгова описала приготовану страву:

“Горохова зупа з вареною (не копченою, не люблю цей присмак) грудинкою, цибулею, морквою і картоплею. Ситно? Так! Калорійно? Дуже. Але зимою це просто проситься до нашого меню”.

Це далеко не перший рецепт, яким знаменитість ділиться з підписниками. Тож усі охочі мають можливість приготувати таку ж страву, як у відомої жінки.

Знаменитості віддають перевагу гороховому супу

Уранці Олена зазвичай розмірковує під каву. Прислів’я про ранок, який набагато мудріший за вечір, Мозгова вважає дуже справедливим, тому всі важливі рішення приймає сам за філіжанкою запашного напою. Кожен може взяти на озброєння.

Марина Боржемська

Фітнес-тренерка пропонує менш калорійну страву, в основі якої теж лежить горох. Це суп-пюре. Готується він на основі курячого бульйону. Куряче філе відварюється, додається зелений горошок. Все це проварюється разом.

Шпинат підсмажується на оливковій олії. Усі інгредієнти змішуються в блендері до стану пюре. У суп додаються вершки, і все разом трішки прогрівається на плиті протягом 3 хвилин, після чого подається до столу.

До порад колишньої дружини боксера Узелкова є сенс дослухатися, адже вона чудово знається на харчуванні, допомагаючи багатьом жінкам позбутися зайвих сантиметрів на талії.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.