Ідеальне гаряче за 20 хвилин: це м’ясо по-французьки стане вашим улюбленим. Просто замінила один інгредієнт

Французьке м'ясо стане чудовим додатком до вашої основної страви. Готуємо смачну та дуже ароматну страву, яка підкорить серця абсолютно всіх гурманів без винятку.

Таку ароматну страву ви можете подавати до столу, як самостійне частування або ж доповнити м’ясо по-французьки смачним гарніром. Ніжний смак готової страви точно вразить вас і кожного, хто хоча б раз скуштує такий смаколик. Головна “фішка” страви полягає в тому, що вона легко та швидко готується.

Простий і дуже апетитний рецепт смачного м'яса, яке готується за лічені хвилини
Простий і дуже апетитний рецепт смачного м’яса, яке готується за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 1 велика цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 200 г грибів;
  • 2 столові ложки томатної пасти;
  • 1/2 склянки червоного вина;
  • Сіль та перець на смак;
  • 1 чашка твердого сиру;
  • 2 яйця;
  • 1/2 склянки молока;
  • Зелень.

Спосіб приготування:

У великій сковороді розігрійте рослинну олію на середньому вогні. Додайте нарізане м’ясо та обсмажте його до золотисто-коричневого кольору. Додайте нашатковану цибулю та часник до смаженого м’яса. Продовжуйте готувати, поки овочі не стануть м’якими. Додайте порізані гриби на пательню та продовжуйте готувати, доки гриби не втратять свій сік. Додаємо томатну пасту та тушкуємо ще протягом 2-3 хвилин. Якщо використовуєте червоне вино, додайте і його та залиште суміш тушкуватись на 2-3 хвилини. Соліть та перчіть на власний смак. В окремій мисці збийте яйця, додайте молоко, сіль та перець.

Висипте м’ясну суміш у велику форму для запікання. Рівномірно розподіліть тертий твердий сир по поверхні. Поступово влийте яєчно-молочний соус по всій поверхні сирного шару. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин або до того, поки верх не стане золотисто-рум’яним. Прикрасьте м’ясо по-французьки свіжою зеленню, як от петрушка або кінза. Подавайте гарячим.

Простий і дуже апетитний рецепт смачного м'яса, яке готується за лічені хвилини
Простий і дуже апетитний рецепт смачного м’яса, яке готується за лічені хвилини

Цей смачний та ситний обід стане справжньою насолодою для вас і вашої родини. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.