Просто замінила один інгредієнт і салат “Мімоза” став втричі смачнішим: напрочуд вдалий та бюджетний рецепт

Мімоза по-новому – відмінний салат на Новий рік 2024. Страва за оновленим рецептом виходить набагато смачнішою і ніжнішою, ніж класичний рецепт Мімози.

Салат Мімоза – смачний і популярний салат, без якого не обходиться буквально жодне застілля, тим паче Новий рік. Традиційний варіант цього салату смачний та і його можна удосконалити і зробити цікавішим та яскравішим за смаком. Якщо ви не знаєте, який приготувати салат на Новий рік 2024, зверніть увагу на цей рецепт. Мімоза по-новому заслуговує бути на вашому святковому столі.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 3 шт;
  • морква – 2 шт;
  • консервована горбуша або тунець – 180 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • плавлені сирки – 2 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • майонез, сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Підготуємо всі інгредієнти. Моркву та картоплю варимо в мундирі до готовності у підсоленій воді та охолоджуємо. Яйця треба зварити вкруту і охолодити. Плавлені сирки кладемо в морозилку за 15 хвилин до приготування салату. Так вони будуть краще натиратися.

Одним із головних інгредієнтів у цьому салаті є рибна консерва. Щоб салат вийшов смачним, треба обрати смачну рибу. Ідеально підійде консервована горбуша, або тунець у власному соку.

Для формування салату оберіть плоску тарілку. Щоб салат мав гарну форму можна використовувати кондитерське кільце. Першим шаром викладаємо натерту на крупній тертці картоплю. Цей шар злегка присолюємо і змащуємо майонезом. Далі викладаємо рибну консерву. Рибу треба розім’яти вилкою.

Салат на Новий рік 2024 Мімоза по-новому
Салат на Новий рік 2024 Мімоза по-новому

Робимо сіточку з майонезу. Наступним шаром викладаємо дрібно нарізану цибулину. Далі тремо на крупній тертці моркву. Цей шар злегка присолюємо і змащуємо майонезом.  Наступним шаром викладаємо натерті на крупну тертку плавлені сирки і змащуємо їх майонезом.

Салат на Новий рік 2024 Мімоза по-новому
Салат на Новий рік 2024 Мімоза по-новому

Яйця розділяємо на жовтки і білки. Білки тремо на крупній тертці і викладаємо наступним шаром. Робимо сіточку з майонезу і затираємо салат жовтками.

Салат на Новвий рік 2024 готовий, смачного!

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.