Літо напередодні Нового року: бутерброд зі свіжими овочами й особливим соусом. Рецепт нагадує про тепле море

Цей рецепт можна легко віднести до категорії дуже простих. Втім, попри нескладний процес приготування у результаті виходить дуже смачна та корисна закуска.

Приємний смак і користь свіжих овочів неможливо заперечувати. Така проста у приготуванні закуска точно стане ідеальним перекусом і наповнить вас силами. Бутерброди з овочами та дієтичним м’ясом ідеально подавати до сніданку. Втім, ви можете куштувати таку страву скільки вам заманеться – ніякої шкоди від неї точно не буде.

Простий рецепт ароматних і ситних бутербродів зі свіжими овочами та соусом
Простий рецепт ароматних і ситних бутербродів зі свіжими овочами та соусом

Інгредієнти:

  • Хліб;
  • Сирний соус;
  • Сіль, перець;
  • Помідори;
  • Болгарський перець;
  • Філе курки;
  • Червона цибуля;
  • Листя салату.

Спосіб приготування:

Для початку треба підготувати всі інгредієнти, які потрібні для приготування таких сендвічів. Хліб наріжте на скибочки та обсмажте на сковороді, аби він став хрустким. Ви також можете використовувати спеціальний девайс для тостів – як вам зручно. Далі потрібно відварити та залишити холонути куряче філе. Тим часом наріжте овочі.

Помідори та болгарський перець помийте, відріжте “хвостики” та видаліть насіння зсередини перців. Наріжте томати кільцями, а перець – скибочками. Наступним кроком очистьте цибулю та наріжте її кільцями. Відкладіть ці інгредієнти та поверніться до хліба. Намажте сирний соус у тій кількості, яка вам подобається. Наступним кроком викладіть дрібно нарізане м’ясо курки, зверху покладіть кільця томатів і цибулі. Не забудьте про листя салату та болгарський перець. “Закрийте” бутерброд другим шматочком хліба та насолоджуйтесь смаком.

Простий рецепт ароматних і ситних бутербродів зі свіжими овочами та соусом
Простий рецепт ароматних і ситних бутербродів зі свіжими овочами та соусом

Подавати такі сендвічі потрібно одразу ж після приготування, поки хліб залишається хрустким, а овочі – свіжими. Готова закуска ідеально підійде для легкого перекусу або сніданку. Обов’язково спробуйте приготувати такі бутерброди. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.