Супер закуска на святковий стіл: оригінальний і яскравий рулет з плавлених сирків і крабових паличок

Рулет з плавлених сирків – це досить бюджетна закуска, яка має смак та зовнішній вигляд ресторанної страви. Такий рулет стане зіркою вашого святкового столу.

Рулет з плавлених сирків виходить дуже ніжним за текстурою і має приємний, злегка пікантний смак. Така закуска має гарний, святковий вигляд і сподобається всім гостям. Приготувати її дуже просто, а інгредієнті у цій страві зрозумілі і доступні.

Необхідні інгредієнти:

  • плавлений сирок – 2 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • крабові палички – 6 шт;
  • листя салату – 4 шт;
  • майонез – 1 ст.л;
  • сметана – 1 ст.л;
  • часник – 1 зубчик;
  • грецькі горіхи – 50 г;
  • кріп – пару гілочок.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту важливо обрати якісний плавлений сирок. Зверніть увагу, щоб на етикетці було написано не сирний продукт, а саме плавлений сир. Обирайте сирок з вершковим смаком.

Плавлений сир кладемо у звичайний поліетиленовий пакет і ставимо і мікрохвильовку на 30 секунд. Перевертаємо пакет на інший бік і нагріваємо ще 30 секунд. Сирки мають стати м’якими. Далі прямо у пакеті за допомогою качалки розкачуємо сирки в один пласт-прямокутник.

Рецепт закусочного рулету з плавлених сирків і крабових паличок
Рецепт закусочного рулету з плавлених сирків і крабових паличок

Відправляємо підготовлений сирний пласт у холодильник, щоб він застиг. В цей час підготуємо начинку. Відварені яйця потрібно розділити на білки і жовтки. Окремо на дрібній тертці натираємо білки і окремо жовтки. Для соусу у піалці змішуємо майонез, сметану і видавлений зубчик часнику. Ретельно перемішуємо. До натертих білків додаємо 1 ч.л соусу і перемішуємо. До натертих жовтків додаємо 2-3 ч.л соусу і також перемішуємо.

Дістаємо сирний пласт з холодильника. За допомогою ножиць звільняємо його від пакету, але лише зверху. Сам пласт знизу має лежати на пакеті. По всій поверхні сирної заготовки розрівнюємо намазку із жовтків. Поверх викладаємо білкову намазку. Далі викладаємо листя салату. Крабові палички розгортаємо і викладаємо по всій поверхні сирного “коржика”.

Рецепт закусочного рулету з плавлених сирків і крабових паличок
Рецепт закусочного рулету з плавлених сирків і крабових паличок

На краю рулета викладаємо ще додатково 2 цілі крабові палички.

Згортаємо все у рулет, поступово прибираючи пакет. Ставимо рулет в холодильник на кілька годин.

Коли рулет стабілізується, виймаємо його з холодильника і посипаємо сумішшю з дрібної крихти грецького горіха і дрібно нарізаного кропу. Нарізаємо рулет на порційні шматки і подаємо до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.