Такого салату зі смаженою картоплею ви ще не пробували: готується за пів години, з’їдається у першу чергу

Продукти для цього салату потрібні найпростіші. Тим часом виходить страва, яку не соромно поставити на святковий стіл. Гості будуть у захваті від такого наїдку.

Вам знадобиться:

  • 2 картоплини;
  • 2 солоних огірки;
  • 300 г шинки;
  • 1,5 цибулини;
  • 50 г оливок;
  • 4 курячих яйця;
  • 150 г кетчупу;
  • 1 маленький пучок кропу.
Салат зі смаженою картоплею фрі

Почніть з підготовки продуктів для салату. Яйця відварить круто, давши їм прохолонути. Картоплю вимийте, просушіть й почистьте. Натріть бульби на тертушці для корейської моркви. Якщо такої немає, потріть на звичайній з середніми отворами.

Натерту картоплю перекладіть у друшляк і промивайте під краном, допоки вода не стане прозорою. Викладіть картоплю на рушник і дайте просохнути. Цибулю позбавте від лушпиння й наріжте на тоненькі півкільця.

Салат зі смаженою картоплею фрі

Пательню поставте на вогонь, щоб розігрілася, влийте в неї 2 ст.лож. нерафінованої олії. Всипте цибулю. Підсмажуйте до золотавого кольору, постійно перемішуючи. Шинку наріжте тоненькою соломкою. Можете замінити вареною ковбасою чи копченим м’ясом.

Половину нарізаної шинки викладіть у салатник. Додайте туди смажену цибулю й розрівняйте лопаткою. Огірки наріжте тонкою соломкою, додайте в салатник і знову розрівняйте лопаткою. Зробіть сіточку з кетчупу.

Салат зі смаженою картоплею фріНаступним шаром йдуть нарізані дрібненько яйця. Далі знову шар шинки. Зверху викладіть подрібнений кріп. Зробіть ще одну сіточку з кетчупу.

У глибоку пательню влийте рафіновану олію. Розігрійте її. Всипте картоплю. Обсмажуйте в олії, перемішуючи лопаткою, до готовності. Перекладіть картоплю на паперовий рушник, щоб стік жир.

Викладіть картоплю зверху салату, прикрасьте зеленню та оливками. Попри простоту інгредієнтів салат виходить дуже смачним.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.