Повна протилежність “Олів’є”: цим новим рецептом салату для новорічного столу я точно здивую своїх гостей

Цей простий рецепт швидко стане вашим фаворитом. Розповідаємо, як приготувати простий салат на Новий рік 2024, який точно здивує ваших гостей більше, ніж класичне Олів'є.

Просте поєднання інгредієнтів не робить цю закуску примітивною чи недостатньо смачною. Навпаки – курка з маринованими грибами та сухариками точно здивує вас і ваших гостей неймовірним ароматом і приємним смаком. Для приготування потрібно мінімум інгредієнтів і трішки вашого часу. Розповідаємо, як зробити реально смачний салат на Новий рік 2024.

Кулінари поділились рецептом смачного салату на Новий рік 2024 з грибами та куркою
Кулінари поділились рецептом смачного салату на Новий рік 2024 з грибами та куркою

Інгредієнти:

  • 200 г копченої курки;
  • 200 г маринованих грибів;
  • 1 червона цибуля;
  • 1-2 яйця;
  • 2-3 ст. ложки олії оливкової;
  • 2 ст. ложки бальзамічного оцту;
  • Сіль і перець на смак;
  • Зелень.

Спосіб приготування:

Почніть готувати цей салат на Новий рік 2024 з підготовки курки. Заздалегідь купіть копчену курку. Якщо вам не подобається її аромат чи смак, замініть на звичайне варене м’ясо. Для початку потрібно розібрати м’ясо курки на волокна або порізати на невеликі кубики. Далі беріться до приготування грибів. Використовуйте мариновані. Дістаньте їх із маринаду в банці та промийте, аби видалити слиз чи надлишок оцту. Далі наріжте на невеликі шматочки.

Наступним кроком потрібно “круто” зварити яйця. Після того, як зварите їх, залиште для охолодження. Далі очистьте від шкаралупи та наріжте на дрібні кубики. Можете натерти на кухонній тертці. Цибулю очистьте та дрібно нашаткуйте. У великій мисці змішайте всі інгредієнти, а потім – додайте оливкову олію та бальзамічний оцет. Ви також можете використовувати майонез для заправки. Посоліть і поперчіть на власний смак.

Кулінари поділились рецептом смачного салату на Новий рік 2024 з грибами та куркою
Кулінари поділились рецептом смачного салату на Новий рік 2024 з грибами та куркою

Салат можна прикрасити свіжою зеленню, а також – улюбленими сухариками. Обирайте нейтральний смак, аби він сильно не перебивав смак самої закуски. Подавати салат потрібно охолодженим. Ідеально підійде такий салат на Новий рік 2024. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!