Стала по-новому готувати млинці. Всього лише поміняла порядок інгредієнтів у рецепті: результат мене вразив

Дізнайтеся, як легко та швидко приготувати бананові млинці, які стануть чудовим варіантом для сніданку. Завдяки нашому детальному рецепту ви зможете приготувати ідеальні млинці!

Сьогоднішній рецепт для любителів смачно поснідати, тому ми розберемо приготування бананових млинців з ніжним фруктовим ароматом. Це не лише гарний спосіб розпочати ранок, але й чудовий варіант для смачного десерту! Бананові млинці дуже легко та швидко готуються, тому розгляньмо, які інгредієнти нам потрібні та покроковий рецепт.

Інгредієнти

  • Банан – 1 шт.
  • Молоко – 160 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 3-4 ст. ложки
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – щіпка
  • Олія – для смаження
Стала по-новому готувати млинці. Всього лише поміняла порядок інгредієнтів у рецепті
Стала по-новому готувати млинці. Всього лише поміняла порядок інгредієнтів у рецепті

Покроковий рецепт

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування бананових млинців.
  2. У глибокій мисці розбийте яйце та змішайте з цукром і сіллю. За допомогою вінчика збийте суміш до утворення піни.
  3. Очистьте банан, нарізайте його колечками в миску до яєчної маси.
  4. Виделкою або тим самим вінчиком роздавлюйте нарізаний банан, щоб утворилося пюре. Яєчна маса з бананом повинна бути однорідною.
  5. Додайте до бананово-яєчної суміші молоко кімнатної температури та перемішайте. Потім додайте просіяне борошно і знову перемішайте до однорідності. Тісто повинно бути рідким, як для класичних млинців. Якщо воно виходить густим, то потрібно додати трохи молока, а якщо рідким – додайте борошно. Залиште тісто на 15 хвилин.
  6. Смажте бананові млинці на розігрітій і змащеній соняшниковою олією сковорідці. Млинці потрібно смажити з обох сторін до золотистого кольору, під кришкою та на помірному вогні.

Млинці готові до подачі! Ви можете полити готові млинці медом чи прикрасити горіхами або тертим шоколадом. Десерт стане гарним доповненням до чашки кави чи чаю. Спробуйте приготувати цю смакоту та діліться рецептом з близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.