Не тільки смачно, а ще й дуже красиво: салат “Принц” на Новий рік. Роблю цілу каструлю гостям і собі окремо

Кожній господині хочеться приготувати смачний салат на Новий рік 2024. Цей рецепт точно припаде до смаку любителям ситних закусок, які не відображаються на фігурі.

Ні для кого не секрет, що волоські горіхи містять неймовірно велику кількість вітамінів у своєму складі. Яловичина є не менш корисною для людини. У цій простій закусці можна знайти обидва інгредієнти, що роблять її справжньою знахідкою для тих, хто піклується про свою фігуру та здоров’я. Розповідаємо, як приготувати смачний салат на Новий рік 2024.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з волоськими горіхами та яловичиною
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з волоськими горіхами та яловичиною

Інгредієнти:

  • 300 г яловичини;
  • 100 г волоських горіхів;
  • 200 г пекінської капусти;
  • Половина червоної цибулі;
  • 100 г помідорів чері;
  • 100 г чорних оливок;
  • 150 г сиру фета;

Для заправки:

  • 3 ст. ложки оливкової олії;
  • 2 ст. ложки бальзамічного оцту;
  • 1 ч. ложка меду;
  • 1 ч. ложка діжонської гірчиці.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати яловичину. Для цього наріжте її невеликими шматочками та посмажте на пательні. Додайте сіль і перець на власний смак. Дайте готовому м’ясу трішки охолонути, перш ніж додавати його у салат. Обсмажте волоські горіхи на сухій сковороді до золотистого кольору, постійно помішуючи. Готуйте горіхи обережно – не перетримайте їх, адже тоді вони стануть гіркими та втратять солодкий присмак.

У мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, гірчицю, сіль і перець. Скуштуйте і виправте смак за необхідності. У великій мисці перемішайте пекінську капусту, цибулю, помідори чері, оливки, сир фета, смажену яловичину і волоські горіхи. Полийте салат отриманою заправкою та добре помішайте, аби всі інгредієнти між собою поєднались.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з волоськими горіхами та яловичиною
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з волоськими горіхами та яловичиною

Подавайте салат гарячим або залиште його охолоджуватися в холодильнику, перш ніж куштувати. Така закуска ідеально підходить для обіду чи вечері, а її багатий смак і розмаїття смаків зроблять салат на Новий рік 2024 справжнім хітом застілля. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.