Салатів на столі багато не буває. Я знаю багато рецептів, але смачніше “Засніженої поляни” годі й шукати

Рецептів приготування салатів зараз не те що море, а, мабуть, безкрайній океан. Втім не так вже й багато таких, про які можна було сказати, що він надійний і ні за яких обставин тебе не підведе.

Інгредієнти

  • Яйця 6 штук
  • Гриби 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Сир твердий 150 г
  • Цибуля зелена
  • Чорнослив 150 г
  • Курячі стегна 3 штуки
  • Кріп 2 гілочки
  • Майонез 200 мл
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль та чорний молотий перець на ваш смак

Приготування

Салат Засніжена поляна
  1. У першу чергу вам необхідно відварити у підсоленій воді курячі стегна. Після того зніміть з них шкірку, видаліть кістку та поріжте дрібними шматочками у тарілку.
  2. Також відваріть круто яйця. Після чого окремо натріть на маленькій терці жовтки, та окремо білки. Не з’єднуйте їх між собою.
  3. Приготуйте соус-заправку. Для цього ретельно перемішайте з майонезом дрібно порізану зелену цибулю та кріп, вичавіть туди часник.
  4. Тепер приготуйте гриби. Спочатку поріжте їх на середнього розміру слайси. Потім викладіть на суху розігріту сковорідку і на великому вогні, помішуючи, смажте поки повністю не випарується вся рідина. Після того збавте вогонь до помірного, влийте 1 столову ложку рослинної олії та продовжуйте смажити гриби до готовності, а тоді перекладіть їх в окрему тарілку.
  5. Ріпчасту цибулю наріжте дрібно, а моркву натріть на великій терці. У сковорідку налийте рослинну олію та розігрійте її. Всипте цибулю та обсмажте її до прозорого кольору.
  6. Потім покладіть до неї моркву й також обсмажте її разом з цибулею до готовності. Якщо в овочах забагато олії, то приберіть її.
  7. На пласку тарілку поставте кулінарне роз’ємне кільце діаметром 18 см. Починайте збирати салат у наступному порядку: спочатку змастіть заправкою дно. На нього викладіть рівним шаром курятину. Знову розкладіть та розрівняйте соус, насипте жовтки, далі — шар соусу. Потім шарами: моркву з цибулею, гриби, порізаний дрібно чорнослив. Потім шар соусу, натертий сир, шар соусу і дрібно порізану зелену цибулю. Зверху все засипте натертими білками.
  8. Поставте салат у холодильник на 5-6 годин, а тоді приберіть кільце та частуйте гостей.

Популярне

Схожі статті

Скоро стане другим батьком: Володимир Дантес довів, що чайлд-фрі він був тільки у шлюбі з Дорофєєвою

Володимир Дантес у своєму Instagram активно ділиться тим, як проводить час з дітьми своєї нової обраниці. Після розлучення з Дорофєєвою співак почав нові стосунки і схоже, почуває себе щасливим. 

Спробувала рецепт лінивих вареників з картоплею: тепер не встигаю подавати на стіл, мої одразу зʼїдають все

Ліниві вареники з картоплею, це паличка-рятівничка для кожної господині. Лише за пів години можна створити смачну та ароматну вечерю, яка порадує ваших рідних неповторним смаком.

Просто перемішую всі продукти ложкою і в духовку! Можна пекти з будь-якими фруктами: рецепт смачного пирога

Жоден куплений пиріг не зрівняється з ароматною домашньою випічкою, яку тільки дістали з духовки. Приготуйте цей простий пиріг на кефірі з фруктами і ви буде вражені його неперевершеним смаком.