Просто замінила один інгредієнт і салат “Гранатовий браслет” став втричі смачнішим: напрочуд вдалий рецепт

Щороку на святковому столі можна помітити розмаїття різних закусок і страв. Хоча ми всі звикли до класичного "Гранатового браслету", обов'язково потрібно спробувати приготувати і цей варіант.

Популярний салат на Новий рік 2024 “Гранатовий браслет” традиційно готують із використанням курячого філе. Втім, якщо замінити цей інгредієнт на ніжну червону рибу – лосось, тунець або інший варіант на ваш вибір – закуска заграє новими фарбами. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску за лічені хвилини так, аби ваші гості залишились у приємному здивуванні.

Кулінари поділились незвичайним рецептом смачного салату Гранатовий браслет із рибою
Кулінари поділились незвичайним рецептом смачного салату Гранатовий браслет із рибою

Інгредієнти:

  • Червона риба – 200 г;
  • Картопля – 3 штуки;
  • Морква – 2 штуки;
  • Буряк – 1 штука;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Гранат – 1 штука;
  • Майонез – на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити овочі – картоплю та моркву. Поставте овочі варитись без попереднього очищення. Наступним кроком злийте гарячу воду та перекладіть плоди у холодну, аби процес приготування зупинився, а картопля з морквою встигли охолонути до того моменту, поки ви не почнете їх натирати для салату.

Тим часом приготуйте рибу. Якщо ви використовуєте філе, просто наріжте його кубиками та беріться до наступного етапу. Якщо ж ви використовуєте цілу рибу, то для початку потрібно позбутись від кісточок, а лише потім нарізати. Не забудьте очистити та нашаткувати цибулю. Так само варто очистити і гранат.

Тепер зберіть салат. На красиву тарілку поставте склянку, а навколо неї почніть формувати закуску. Спершу викладіть шар картоплі, потім покладіть рибу, цибулю, моркву, буряк. Не забувайте, що кожен шар салату потрібно промазувати майонезом. Зверху посипте салат гранатовими зернами. Обережно приберіть стакан і промажте майонезом “серединку” салату.

Кулінари поділились незвичайним рецептом смачного салату Гранатовий браслет із рибою
Кулінари поділились незвичайним рецептом смачного салату Гранатовий браслет із рибою

Ваш салат готовий. Його головна та єдина відмінність від класичного варіанту закуски полягає в тому, що для приготування ви використовуєте не куряче філе, а червону рибу. Таким чином салат на Новий рік 2024 стає набагато ніжнішим і витонченішим. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Скумбрія зі смаком червоної риби: гості навіть не здогадуються, що це не лосось. Ефектно і дуже смачно

Звичайна скумбрія буде мати смак дорогої червоної риби, якщо її приготувати правильним способом. Спробуйте так запекти рибку і ви будете в захваті від результату.

Улюблений салат моєї свекрухи – для фігури корисно: відварюю 2 буряки, беру свіжий апельсин і роблю шедевр

Салат з буряком та апельсином — це ідеальний вибір для тих, хто цінує здорове харчування та цікаві поєднання смаків. Яскравий і надзвичайно корисний, цей салат стане доповненням до вашого меню.

Чоловік просить готувати частіше, бо так згадує дитинство: ділюся рецептом запіканки з сиру, як у садочку

Ніжна сирна запіканка, приготована за цим рецептом, стане чудовим варіантом для сніданку, полуденку або десерту. Її легкість і ніжність обов'язково сподобаються і дітям, і дорослим.