Подарунок гостям і Зеленому Дракону: святковий салат на Новий рік 2024, за який вам будуть вдячні

Цей салат з буряком та гранатом можна приготувати на святковий стіл і просто так. Він виходить дуже ніжним, а інгредієнти у ньому відмінно поєднуються.

Салат з буряком та гранатом дуже простий, але смачний. У цьому салаті немає ні м’яса, ні риби, тому він підійде для вегетаріанського харчування, а якщо з салату прибрати яйця, то його можна їсти в піст.

Варто відзначити, що Новий рік 2024 – це рік Зеленого Дракона. Експерти радять на святковий стіл ставити більше овочевих страв і менше м’ясних. Салат з буряком і гранатом відмінно урізноманітнить ваш святковий стіл на Новий рік 2024.

Необхідні інгредієнти:

  • буряк – 4 шт;
  • картопля – 3 шт;
  • морква – 2 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • гранат – 1 шт;
  • кріп – 1 пучок;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Овочі потрібно зварити або запекти до готовності і охолодити. Яйця варимо вкруту і охолоджуємо.

Цей салат викладається шарами, тож потрібно обрати відповідну тарілку. Відварену картоплю натираємо на крупній тертці і викладаємо на дно тарілки. Додаємо трішки солі, перцю і робимо сіточку з майонезу. Наступним шаром викладаємо половину натертих буряків. Також додаємо сіль, перець і змащуємо майонезом.

Святковий салат на Новий рік 2024
Святковий салат на Новий рік 2024

Далі викладаємо натерту на крупній тертці моркву. Солимо, перчимо та змащуємо майонезом. Далі викладаємо половину зазначеного кропу. Його треба дрібно нарізати.

Далі викладаємо натерті яйця. Їх присолюємо і змащуємо майонезом. На яйця викладаємо зернята гранату. Трішки гранату залишаємо для прикрашання.

Святковий салат на Новий рік 2024
Святковий салат на Новий рік 2024

Завершальним шаром викладаємо натертий буряк, який залишився. Злегка присолюємо і робимо сіточку з майонезу. Зверху все посипаємо нарізаним кропом і зернятками гранату.

Салат готовий! Його можна відразу подавати до столу, та якщо він настоїться пару годин в холодильнику, то буде ще смачнішим.

Цей салат буде ще смачнішим, якщо використовувати не магазинний майонез, а домашній. Приготувати його дуже просто. Головна умова – мати погружний блендер.

Готуйте з задоволенням і смачного!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.