Ідеальне гаряче за 20 хвилин: цей крем-суп стане вашим улюбленим. Просто все змішала – і кинула в блендер

Цей простий крем-суп точно підкорить ваше серце та шлунок. Ділимось геніальним рецептом смачної вечері, яку можна готувати хоч кожного дня – навіть у піст.

Попри розповсюджену думку про те, що крем-суп – це страва, яка під силу лише найкращим кулінарам цього світу, ви на власній кухні можете стати “мішленівським” ресторатором. Розповідаємо, як просто та швидко приготувати неймовірно апетитну страву, яка точно сподобається вам і всім вашим близьким. Ви можете готувати таку смакоту в піст, а у звичайні дні “розбавляти” смак вареним курячим філе. Все на ваш вибір!

Кулінари поділились дуже простим рецептом смачного крем-супу з картоплі та грибів
Кулінари поділились дуже простим рецептом смачного крем-супу з картоплі та грибів

Інгредієнти:

  • 400 г картоплі;
  • 200 г шампіньйонів;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 літр овочевого бульйону;
  • 1/2 склянки вершків;
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • Сіль і чорний перець на смак;
  • Свіжі трави.

Спосіб приготування:

Розігрійте оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Додайте туди цибулю та часник і обсмажте їх до м’якості. На це потрібно витратити приблизно 5 хвилин. Додайте туди ж нарізані гриби та картоплю. Всю овочеву суміш потрібно продовжувати смажити. Тушкуйте заготівлю для вашого крем-супу, помішуючи, ще протягом 5 хвилин.

Залийте овочі та гриби овочевим бульйоном. Посоліть і поперчіть на свій смак. Ви також можете додати будь-які інші улюблені спеції. Доведіть суп до кипіння, а потім зменште вогонь і готуйте страву приблизно 15-20 хвилин, попередньо закривши її кришкою. Варити суп потрібно, поки картопля не стане м’якою. За допомогою блендера подрібніть суп до кремової консистенції. Додайте вершки до супу і ретельно перемішайте. Прогрійте ще кілька хвилин на помірному вогні, не доводячи до кипіння.

Кулінари поділились дуже простим рецептом смачного крем-супу з картоплі та грибів
Кулінари поділились дуже простим рецептом смачного крем-супу з картоплі та грибів

Подається готова страва обов’язково гарячою, прикрашеною декількома скибочками смажених грибів і свіжими травами. Ви також можете посипати вечерю кунжутом або насінням. Цей крем-суп чудово підійде для смачного перекусу в піст, особливо – в холодну пору року. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Перше кохання Наталки Карпи привело співачку в ступор: дівчина зазнала зраду, ще й пережила непоправну біду

Перше кохання в Наталки Карпи закінчилося трагедією. Мало того, що обранець закрутив шури-мури з її найкращою подругою, так ще й раптово помер через нещасний випадок.

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.